Ramona Gabor, o nouă intervenţie estetică în Dubai 

image
Ramona Gabor are 32 de ani

Ramona Gabor arată foarte bine. Ce-i drept nici nu ar avea cum să arate altfel având în vedere că are un trai de prințesă sau mai bine zis de patroană, după ce anul trecut a pus pe picioare un business cu propriul parfum care îi poartă numele.

Pe Ramona o vedem mereu pe Instagram cochetă, îmbrăcată cu haine scumpe și cu un chip de păpușă. Pentru acest chip perfect, însă, bruneta originară din Bacău a început să apeleze la botox, iar zilele trecute a mers la clinica unui medic estetician din Dubai pentru a se face și mai frumoasă.

Sora mai mică a Monicăi Gabor și-a injectat botox pentru a nu avea nici o urmă de rid. “Este a doua oară când îmi injectez botox. S-a împlinit un an de când am făcut-o prima oară și chiar îmi lipsea”, a scris Ramona, apoi a revenit cu câteva informații după procedură.

”Am terminat procedura. Nu puteți să vedeți rezultatele acum. Încă nu pot să-mi mișc fruntea, dar o să vin iar aici peste două săptămâni, pentru un retuș”, le-a transmis vedeta celor care o urmăresc pe Instagram.

Ramona a apelat și în trecut la operații estetice. În urmă cu 13 ani, ea și-a pus silicoane, și-a operat nasul și gambele.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
podsiret Sursaarmataromana jpg
Kate și William
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg