Ramona Gabor, o nouă intervenţie estetică în Dubai 

Ultima actualizare:

    Ramona Gabor are 32 de ani
Ramona Gabor are 32 de ani

Ramona Gabor arată foarte bine. Ce-i drept nici nu ar avea cum să arate altfel având în vedere că are un trai de prințesă sau mai bine zis de patroană, după ce anul trecut a pus pe picioare un business cu propriul parfum care îi poartă numele.

Pe Ramona o vedem mereu pe Instagram cochetă, îmbrăcată cu haine scumpe și cu un chip de păpușă. Pentru acest chip perfect, însă, bruneta originară din Bacău a început să apeleze la botox, iar zilele trecute a mers la clinica unui medic estetician din Dubai pentru a se face și mai frumoasă.

Sora mai mică a Monicăi Gabor și-a injectat botox pentru a nu avea nici o urmă de rid. “Este a doua oară când îmi injectez botox. S-a împlinit un an de când am făcut-o prima oară și chiar îmi lipsea”, a scris Ramona, apoi a revenit cu câteva informații după procedură.

”Am terminat procedura. Nu puteți să vedeți rezultatele acum. Încă nu pot să-mi mișc fruntea, dar o să vin iar aici peste două săptămâni, pentru un retuș”, le-a transmis vedeta celor care o urmăresc pe Instagram.

Ramona a apelat și în trecut la operații estetice. În urmă cu 13 ani, ea și-a pus silicoane, și-a operat nasul și gambele.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net