Ce sumă uriașă plătește Delia pe un parfum! Puțini români și-ar permite să cheltuie atâția bani

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi care se face remarcată printr-un stil debordant, iar asta se poate vedea și în achizițiile ei pentru că vedeta nu s-a sfiit să dea bani buni pe un parfum. Ce sumă a plătit pentru a-și face această plăcere, aflați în rândurile de mai jos.

Ce sumă uriașă plătește Delia pe un parfum
Ce sumă uriașă plătește Delia pe un parfum

Frumoasa artistă are un stil cu totul aparte prin care reușește de multe ori să își uimească fanii. Pata de extravaganță o scoate mereu în evidență indiferent de ceea ce face. Are un stil colorat și nonconformist când vine vorba de modă, însă nu de multe ori o vedem cu decolteu. La 41 de ani, Delia arată absolut impecabil, dar de puține ori și-a afișat trupul.

„Sunt o victimă a mentalități. Prefer să mă schimb într-o cameră goală. Nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. V

reau să fiu protejată nonstop. Vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu. Eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit Delia Matache într-un podcast.

Ei bine, majoritatea acestor haine provin de la brand-uri cu renume, la fel și accesoriile ieșite din comun pe care le poartă. Vedeta este însă și fana parfumurilor de calitate pentru care nu se sfiește să dea sume considerabile.

Cât a plătit Delia pentru un parfum

Recent frumoasa Delia a postat mai multe poze din vacanța în care se află acum, într-o zonă bănuim noi că orientală, judecând după palmieri și clădirile impunătoare, deși artista nu a dezvăluit fanilor unde se află.

Printre aceste poze se afla și un parfum arăbesc. Potrivit Fanatik parfumul se numește Opus IV Amouage, și se poate cumpăra prin comandă online la prețul de 360 de dolari, adică în jur de 1.600 de lei. O sumă cu care mulți români își duc zilele.

Nu este însă de mirare că vedeta și-ar fi făcut această plăcere pentru că Delia ajunge să câștige sume considerabile de bani. Pe lângă evenimente, prin presă se vehiculează că artista ar primi suma de 10.000 de lei de la show-ul iUmor, unde este jurată. 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net