Horoscop 25 septembrie -1 octombrie. Berbecii vor da lovitura pe plan profesional, iar Racii vor avea o săptămână dificilă

Deja ne aflăm la finalul primei luni de toamnă, iar odată cu schimbările din calendar, mișcările astrelor continuă și ele, influențându-ne viața de zi cu zi. Ei bine, faimosul numerolog Mihai Voropchievici ne aduce horoscopul pentru perioada 25 septembrie-1 octombrie și ne spune la ce se pot aștepta cele 12 zodii.

Numerologul Mihai Voropchievici vine cu horoscopul pentru următoarea săptămână
Numerologul Mihai Voropchievici vine cu horoscopul pentru următoarea săptămână

După cum putem observa, deja ne aflăm la finalul primei luni de toamnă, iar odată cu schimbările din calendar, mișcările astrelor continuă și ele, influențându-ne viața de zi cu zi în moduri la care poate nici nu ne așteptam. Ei bine, invitat la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3 CNN, faimosul numerolog Mihai Voropchievici ne aduce horoscopul pentru perioada 25 septembrie -1 octombrie și ne spune la ce se pot aștepta cele 12 zodii.

Horoscopul pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie

Numerologul Mihai Voropchievici ne spune la ce se pot aștepta cele 12 zodii în această perioadă.

Berbec

Nativii acestei zodii vor începe ceva nou pe plan profesional. Se pare că acest proiect va fi unul încununat de succes, iar, drept răsplată pentru munca lor, poate veni în viața lor și o sumă de bani la care nu se așteptau.

Taur

Taurii vor dori să calmeze spiritele din jurul lor și să petreacă ceva timp singuri. Ei vor avea o atitudine de seriozitate și înțelepciune. Vor dori să petreacă timp cu persoane mai în vârstă, iar dorința lor de a afla lucruri noi le va aduce în cale persoane foarte interesante. Ei își vor dori o recompensă pe care o așteaptă de mult timp.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni se pot bucura de protecția unei persoane importante din viața lor. Aceasta le va da multă încredere de sine, cât și optimism, știind că pot trece de diferite probleme cu ajutorul acestei persoane.

Rac

Pentru nativii din această zodie va veni o săptămână dificilă. O situație îi va bulversa profund, iar orgoliul lor va fi rănit, fie la locul de muncă, ori acasă. Din păcate, Racii vor fi foarte furioși, putând să înceapă să se certe cu cei din jurul lor.

Leu

Leii au toate șansele să cunoască o persoană care va deveni importantă în viața lor, care se poate transforma chiar într-un partener romantic. Nativii acestei zodii pot începe un nou proiect în această săptămână.

Fecioară

Nativii din această zodie vor fi obligați să facă o alegere importantă. Astrele îi sfătuiesc să renunțe la ezitarea și la îndoielile interioare și să se gândească bine înainte de a acționa. Dacă privesc lucrurile în mod calm, totul va fi bine.

Balanță

Balanțele vor avea o săptămână hectică, fiind nevoite să se miște foarte rapid dacă își doresc o schimbare în bine, în viața lor. În general, urmează o săptămână pozitivă pentru nativii acestei zodii.

Scorpion

Nativii din această zodie vor avea o săptămână benefică, având șansa de a scăpa de o problemă destul de dificilă, dacă rămân calmi. De asemenea, o persoană din trecutul lor le poate face o vizită surpriză.

Săgetător

Săgetătorii au multe influxuni benefice, care îi vor impulsiona să facă multe schimbări rentabile în viața lor. Ei sunt sfătuiți de astre să lase în urmă ranchiuna și să fie mai iubitori cu cei din jurul lor.

Capricorn

Pentru nativii din această zodie vine o săptămână plină de fericire și reușite, pe plan profesional! O situație complicată va fi rezolvată, iar Capricornii se vor simți plini de vitalitate la finalul acestei luni. Eforturile lor vor fi recunoscute din plin la locul de muncă!

Vărsător

Pentru nativii acestei zodii urmează o săptămână cu suișuri și coborâșuri. Ei pot pendula între extreme, pe de-o parte fiind pasionali și plini de energie, însă, ei pot fi și geloși și duri în zilele următoare.

Pești

Pentru nativii din zodia Pești, săptămâna viitoare vine cu un capăt de drum. Din păcate, ei nu își vor putea vedea un anumit vis împlinit, iar zilele ce urmează vor fi unele complicate pentru nativii acestei zodii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net