Scandal la restaurant! De ce i s-a cerut unei turiste să plătească 1.000 de dolari la finalul mesei

Probabil că fiecare dintre noi am fost în situația de a primi nota de plată la un restaurant, iar atunci când am văzut suma, nu ne-am putut explica cum se cer atât de mulți bani pe o mâncare care poate fi, de multe ori, banală. Însă, într-o încurcătură la fel de mare ca cea în care s-a găsit o turistă din Japonia probabil că nu a mai fost niciunul dintre noi! Aceasta a trebuit să plătească 1.000 de dolari la un restaurant din Singapore!

Preparatul de crab era extrem de scump / foto: Pexels
Preparatul de crab era extrem de scump / foto: Pexels

Câți dintre noi nu am fost, de-a lungul vieții, în situația de a termina masa la un restaurant, iar apoi să ne gândim că mâncarea nu a fost deloc ceva chiar atât de special, iar cu puțin efort, probabil că noi am fi încropit ceva la fel de gustos acasă. Iar în momentul în care ospătarul ne-a adus și nota de plată, ne-am supărat și mai mult pe faptul că ne-am hotărât să mâncăm în oraș. Ei bine, într-o astfel de situație s-a găsit și o turistă din Japonia, care a chemat poliția după ce i s-a cerut să plătească 1.000 de dolar la un restaurant!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Insider, Junko Shinba, o turistă din Japonia, în vârstă de 50 de ani, vizita Singapore, unde s-a hotărât să ia masa la un restaurant numit Seafood Paradise. Aici, unul dintre chelneri i-a recomandat un preparat extrem de popular atât în Singapore, cât și Malaezia, însă, tocmai la final, aceasta a văzut că porția de chilli-crab costa 680 de dolari!

Femeia a chemat poliția

Se pare că preparatul era din crab regal de Alaska, care se vinde la restaurant cu 20 de dolari pe suta de gram. Se pare că ospătarul ar fi menționat prețul preparatului, însă turista a spus că acesta nu a precizat că acei 20 de dolari sunt pe suta de kilogram. Paradise Group, care deține restaurantul, a comunicat că ospătarii lor au comunicat de două ori prețurile către grupul de turiști și au și arătat sumele din meniu, pentru a nu exista vreo confuzie.

Cu toate acestea, femeia nu a dorit să se lase învinsă, așa că a sunat la poliție. La final, după mai multe discuții între angajații restaurantului și turiști, s-a decis ca aceștia să primească o reducere de 78 de dolari la consumația lor. Nota totală de plată a lui Junko Shinba era de aproape 1.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net