Ieri dormea pe străzi, azi este un model de succes. Povestea de film a «prințesei de mahala»!

Maleesha Kharwa (15 ani), supranumită „Cenușăreasa Indiei”, a crescut în infama mahala Dharavi din Mumbai, dar datorită unei întâlniri întâmplătoare cu un actor american, ea a devenit unul dintre cele mai populare modele din țara sa natală.

Maleesha Kharwa trăia într-o sărăcie lucie
Maleesha Kharwa trăia într-o sărăcie lucie (Foto: Instagram)

Maleesha Kharwa a apărut deja pe coperțile revistelor internaționale de modă, precum Vogue și Cosmopolitan. Ea a devenit, de asemenea, imaginea unui brand de lux de îngrijire a pielii și este una dintre cele mai recunoscute chipuri din India. Povestea ei de viață este demnă de film. E aproape imposibil de crezut că în urmă cu doar trei ani era doar o altă fată în mahalalele din Mumbai. Doar datorită unei întâlniri norocoase cu actorul Robert Hoffman, cunoscut pentru rolul său din „Step Up 2”, viața ei s-a schimbat drastic, relatează Oddity Central.

Maleesha Kharwa: „Sunt foarte mândră de mine”

El se afla în Mumbai pentru a filma un videoclip, când a observat această fată cu aspect uimitor stătea pe o saltea în interiorul unui cort improvizat. El a vorbit cu ea și a postat ulterior un videoclip cu ea pe rețelele de socializare, care a devenit viral aproape instantaneu. În scurt timp, Maleesha a devenit o senzație internațională, iar oportunitățile de audiții se aprinseră.

„Viața mea s-a schimbat”, a spus Maleesha pentru The National. „Înainte nu eram pe postere, ziare sau pe canale TV, dar acum sunt în toată lumea. Toți mă recunosc. Sunt foarte mândră de mine. Mi-am dorit mereu să devin model.” De îndată ce a început să facă bani din modeling, primul lucru pe care l-a făcut a fost să își scoată familia din mahala și să o mute într-un apartament decent. „Înainte, nu aveam electricitate, trebuia să mergem departe să luăm apă, dar acum avem curent, există un ventilator de tavan și avem apă de la robinet. Municipiul ne demola adesea colibele, dar acum avem un acoperiș mai sigur deasupra capetelor noastre. Tatăl meu este mândru de mine.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
pod india wikipedia jpg
Motivul pentru care Ion Creanga era numit Popa Smantana de cei apropiati  Detalii pe care sigur nu le stiati despre scriitor 1024x609 webp
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
bani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net