VIDEO Momentul cumplit în care mai mulți oameni sunt loviți de un fulger, pe o plajă. Doi morți

Ultima actualizare:

Imagini șocante au fost surprinse pe o plajă din Mexic. Mai mulți oameni, care se aflau pe o plajă și care se pregăteau să plece pentru că se apropia o furtună, au fost loviți de un fulger. O fracțiune de secundă a durat ca limba de foc să ajungă în mijlocul lor. Doi oameni au murit pe loc. Imaginile surprinse de o turistă care filma apropierea furtunii au ajuns pe rețelele sociale.

image

O femeie a murit pe loc

Oamenii care se aflau pe o plaja în statul Michoacán, în vestul Mexicului, își făceau bagajele în grabă pentru a pleca, după ce vremea se stricase brusc. Nori negri se adunaseră deasupra mării. La un moment dat, o limbă de foc a lovit chiar în mijlocul oamenilor, la o aruncătură de băț de malul apei, scrie Newsweek.

În imagini se observă patru persoane care își strângeau lucrurile de pe plajă.

O secundă mai târziu, un fulger mare lovește o persoană în timp ce se îndepărtează de apă, iar curentul electric trece apoi pe nisip către o a doua persoană. Cele două victime sunt văzute prăbușindu-se chiar înainte ca persoana care filmează să fugă de la fața locului.

Alte persoane se observă pe filmare cum aleargă de pe plajă.

In #Mexico, lightning killed 2 people on the beach. The woman died on the spot, the man died in hospital. pic.twitter.com/FJPqEoxlIx

— Oriannalyla 🇺🇦 (@Lyla_lilas) September 20, 2023

Un bărbat a murit la spital

Fulgerul a lovit după mai multe tunete puternice. Prima persoană lovită, o turistă, a murit pe loc. Cea de-a doua persoană, un bărbat, vânzător de hamace pe plajă, a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital. Rănile suferite au fost mult prea grave, iar bărbatul nu a supraviețuit. O altă persoană a fost rănită, dar viața nu îi este în pericol.

Incidentul, care a avut loc pe o plajă din Aquila, a fost distribuit pe scară largă pe rețelele sociale. 

Potrivit Serviciului Național de Meteorologie, în SUA sunt raportate în medie 43 de decese cauzate de fulgere pe an, în timp ce sunt estimate 243 de răniri. Probabilitatea de a experimenta un fulger în timpul vieții, bazată pe o medie de viață până la 80 de ani, este de aproximativ una din 15.300.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net