Un agent de pază s-a jefuit singur și a sunat la Poliție! Ce explicație a oferit autorităților

Un agent de pază în vârstă de numai 22 de ani, din Găești, a sunat disperat la Poliție, unde a cerut ajutor după ce a spus că a fost tâlhărit. Însă, atunci când autoritățile au ajuns la fața locului, au descoperit că lucrurile stăteau cu totul altel, iar acum, tânărul are un dosar penal.

Tânărul a pierdut banii la jocurile de noroc / foto: Shutterstock
Tânărul a pierdut banii la jocurile de noroc / foto: Shutterstock

În vârstă de numai 22 de ani, un agent de pază de la o sală de jocuri din Găești a încercat să testeze vigilența legii, iar rezultatul a fost un dosar penal. El a sunat la 112, unde a pretins că a fost tâlhărit și că două persoane necunoscute i-au furat 4.000 de lei. Cu toate acestea, atunci când Poliția a ajuns la fața locului, s-a descoperit că adevărul era cu totul altul!

Potrivit celor de la adevarul.ro, se pare că tânărul ar fi pierdut banii la jocurile de noroc! Acesta ar fi luat aproximativ 5.000 de lei din încasările societății comerciale și și-a încercat norocul la păcănele. Atunci când a văzut că a pierdut toți banii companiei, tânărul și-ar fi rupt hainele și a sunat la Poliție, unde a pretins că a fost jefuit.

Tânărul are acum dosar penal

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați de către un tânăr de 22 de ani, din Găești, cu privire la faptul că două persoane l-ar fi dat jos din autoturism, l-ar fi agresat fizic și l-ar fi deposedat de bani. La fața locului s-au deplasat polițiștii de la investigații criminale, alături de un tehnician criminalist și câinele de urmă, pentru efectuarea de cercetări.

Persoana vătămată ar fi susținut că, în timp ce s-ar fi aflat la locul de muncă, într-un autoturism oprit pe strada Ac. Șerban Cioculescu, ar fi fost agresat fizic de două persoane necunoscute care ar fi avut fețele acoperite și care i-ar fi sustras 4.000 de lei”, spune IPJ Dâmbovița, conform sursei citate.

După cum ne putem aștepta, autoritățile s-au sesizat și i-au deschis agentului de pază un dosar penal. „Ținând cont de acțiunile bărbatului, polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, sub coordonare unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare”, au precizat cei de la IPJ Dâmbovița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net