Abia încap toți în poză! Iată vedetele de la Hollywood care au cei mai mulți copii

Unele vedete par că nu se mai opresc din făcut (sau adoptat) copii! Starurile care preferă să aibă o familie cât mai numeroasă se declară extrem de fericite și au și de ce! Își permit pe plan financiar să susțină mulți copii, iar pe plan emoțional sunt extrem de împlinite și adoră să își vadă micuții cum cresc.

Alec Baldwin, Hilaria și cei șapte copii ai lor
Alec Baldwin (65 de ani) are șapte copii cu Hilaria (Foto: Profimedia)

Alec Baldwin, apariție rară cu tot familionul pe covorul roșu

Alec Baldwin (65 de ani) și soția lui, Hilaria (39 de ani), au împreună șapte copii. Aceștia au apărut zilele trecute în formula completă, la Festivalul Internațional de Film din Hamptons. În fotografia surprinsă zilele trecute la eveniment, Hilaria apare ținând-o în brațe pe mezina familiei, Ilaria (1 an), în timp ce Alec Baldwin e înconjurat de restul copiilor lor: Carmen (10 ani), Rafael (8 ani), Leonardo (7 ani), Romeo (5 ani), Eduardo (3 ani) și Măría Lucía (2 ani). Actorul, care se laudă cu o avere de 70 de milioane de dolari, și soția lui își împart sarcinile atunci când vine vorba de creșterea celor șapte copii, pentru ca niciunul să nu se simtă copleșit. Alec Baldwin maiare un copil, pe Ireland (27 de ani), din relația cu Kim Basinger.

Madonna (65 de ani) are și ea șase moștenitori (Foto: Instagram)
Madonna (65 de ani) are și ea șase moștenitori (Foto: Instagram)

Madonna (65 de ani) are și ea o familie numeroasă! Diva are șase copii, Lourdes Maria Ciccone (26 de ani) – din relația cu actorul Carlos Leon, Rocco Ritchie (23 de ani) – din căsnicia cu Guy Ritchie, și alți patru copii adoptați: David Banda (18 ani), Mercy James (17 ani) și gemenele Stella și Estere (11 ani). Despre rolul de mamă, Madoona, care are o avere de 850 de milioane de dolari, a spus că i-a schimbat viața. „Nimeni nu îți dă un manual cu instrucțiuni. A crește copii este o operă de artă”, a mărturisit artista, în urmă cu câteva luni, potrivit The Independent.

image

Angelina Jolie (48 de ani) este considerată mama eroină de la Hollywood. Actrița are șase copii, trei adoptați: Maddox (22 de ani), Pax (19 ani), Zahara (17 ani) și trei biologici, din mariajul cu Brad Pitt – Shiloh (17 ani) și gemenii Vivienne Marcheline și Knox León (15 ani). „Nu sunt o mamă bună, în adevăratul sens al cuvântului. Nu sunt făcută să fiu casnică și să am grijă de copii. Mă descurc datorită copiilor, care mă ajută, dar nu mă pricep deloc la asta... Îi iubesc. Simt că suntem o echipă grozavă!”, a explicat Jolie, care deține o avere de 120 de milioane de dolari, pentru revista Vogue. Pitt și Jolie au fost împreună timp de 12 ani și s-au despărțit în 2016. Divorțul a fost finalizat în 2019, iar lui Brad i s-a acordat custodia comună și legală a celor cinci copii minori ai lor în 2021. O bătălie juridică pentru o cramă pe care cei doi au împărțit-o în trecut este în desfășurare.

Eddie Murphy are 10 copii

Eddie Murphy (62 de ani) are 10 copii
Eddie Murphy (62 de ani) are 10 copii

Eddie Murphy (62 de ani) îi întrece pe toți, la capitolul familion. Simpaticul actor de la Hollywood are 10 copii. Un pachet complet, format din șase fete și patru băieți: Eric (34 de ani), din relația cu fosta lui iubită Paulette McNeely, Bria (33 de ani), Myles Mirchel (30 de ani), Shayne Audra (29 de ani), Zola (23 de ani), Bella (21 de ani) – toți cinci din mariajul său cu Nicole Mitchell, Christian (32 de ani) – al cărui mamă este Tamara Hood, Angel (16 ani) – făcut cu Emily Brown, Izzy (7 ani) și Max (5 ani), din relația cu actuala logodnică Paige Butcher. „Sunt un norocos, sincer! Am niște copii minunați. Ador să fiu tată”, a declarat Murphy, care are o avere de 200 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net