În plin proces de omor, Alec Baldwin a devenit tată a opta oară

Alec Baldwin (64 de ani) și soția sa, Hilaria (38 de ani), au devenit din nou părinți. Instructoarea de yoga a născut, joi, o fetiță perfect sănătoasă pe nume Ilaria Catalina Irena. Fericitul anunț a venit sâmbătă, împreună cu o fotografie cu proaspăta mămică și cu bebelușul.

Alec Baldwin are acum 8 copii (Foto: Instagram)
Alec Baldwin are acum 8 copii (Foto: Instagram)

„Amândouă suntem fericite și sănătoase”

image

Citește și: Primele imagini din locul unde Alec Baldwin a împușcat doi colegi, făcute publice

„Fetița noastră este aici! Suntem atât de fericiți să vă prezentăm micul nostru vis devenit realitate, Ilaria Catalina Irena”, a scris Hilaria Baldwin pe Instagram. Ea a împărtășit data nașterii a fetei ei, „22-09-22”, precum și greutatea copilului: 3 kilograme și 100 de grame. „Amândouă suntem fericite și sănătoase”, a adăugat soția lui Alec Baldwin. Actorul de la Hollywood și nevasta lui au împreună șapte copii: Carmen (9 ani), Rafael (7 ani), Leonardo (6 ani), Romeo (4 ani), Eduardo (2 ani), Lucia (1 an) și acum pe noua membră a familiei, Ilaria. Din căsătoria cu Kim Basinger, Alec Baldwin mai are o fată, Ireland (26 de ani).

Vezi și: Alec Baldwin, explicații halucinante despre moartea directoarei Halyna Hutchins! Afirmațiile care au revoltat o lume întreagă

Mândrul tată Alec a fost, de asemenea, fotografiat cu o amprentă a piciorușului copilului, făcută cu cerneală neagră pe antebraț.

Avem «somos un buen equipo» (suntem o echipă bună n.r) gravat pe verighetele noastre”, a spus cuplul pentru revista People, atunci când a anunțat cea mai recentă sarcină a Hilariei. „Ne spunem asta unul altuia tot timpul acasă – că suntem o echipă bună”. Hilaria a mărturisit după ce a rămas însărcinată cu Ilaria că totul a venit ca o surpriză. Ea și Alec Baldwin credeau că familia lor este completă, însă au fost extrem de fericiți să afle că așteaptă o nouă fetiță.

Iată și: Alec Baldwin, consolat în parc de familie, după tragedie

image

Hilaria a pierdut în ultimii ani două sarcini

Înainte să se nască Eduardo și Lucia, Hilaria a suferit în mod tragic două avorturi spontane, unul la nouă săptămâni și altul la patru luni. La doar câteva luni după ce Hilaria l-a născut pe Eduardo, în septembrie 2020, ea venit pe lume Lucia, cu ajutorul unei mame-surogat. Alec și Hilaria Baldwin s-au căsătorit în anul 2012. Actorul de la Hollywood are o avere de 70 de milioane de dolari, în timp ce soția lui ajunge la 10 milioane de dolari.

Te-ar putea interesa și: Ipoteză șocantă lansată de un avocat: Alec Baldwin a fost sabotat. Cineva a pus un glonț real în cutia cu muniție

Baldwin nu a scăpat de acuzațiile de omor

Alec Baldwin ar putea fi pus sub acuzare în curând, după ce a ucis-o pe Halyna Hutchins, în timpul filmărilor pentru „Rust”. Consiliul de Finanțe de stat american a acordat aproximativ 317.000 de dolari, permițând posibilitatea urmăririi penale și a investigării tragediei din octombrie 2021, din New Mexico.

Află și: Alec Baldwin, prima confesiune după ce a ucis-o accidental pe cineasta Halyna Hutchins: "Era prietena mea"

În ciuda unui raport criminalistic făcut de FBI, care arăta că arma nu s-a descărcat accidental, Baldwin susține că nu a apăsat niciodată pe trăgaci. Un raport final cu privire la concluziile anchetei este așteptat în curând de la Biroul Șerifului din Santa Fe. Armurierul filmului, Hannah Gutierrez-Reed, are deja câteva procese împotriva sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net