Verdictul FBI! Arma lui Alec Baldwin nu se putea descărca accidental

Raportul FBI, în cazul armei utilizate de Alec Baldwin pe platourile de filmare, indică faptul că actorul ar fi tras și pistolul nu s-a descărcat accidental, transmite TMZ.com

baza alec baldwin jpeg
Alex Baldwin, la scurt timp după producerea tragediei

ABC News, citat de TMZ.com, a examinat o copie a raportului FBI, care contrazice declarațiile lui Alec Baldwin.

Actorul a susținut că, în timpul filmărilor producției „Rust”, arma utilizată ca recuzită era una reală, ar fi fost încărcată din neatenție cu muniție reală, iar armurierul i-a predat-o fără să verifice.

Este neclar dacă FBI a testat arma utilizată la filmări

Astfel, în timpul filmărilor, două persoane, din echipa de producție au fost împușcate, una decedând. Alec Baldwin a declarat, ulterior, că arma s-ar fi descărcat și că el nu a apăsat pe trăgaci.

Revolverul Colt, calibrul 45 nu se putea descărca fără ca trăgaciul să fi fost acționat”, se arată în raportul citat, concluzia venid în urma unor teste balistice.

Nu se știe dacă FBI a testat chiar pistolul utilizat la filmări sau un model identic. Alec Baldwin a declarat că, anterior tragicului incident, primise arma, o armase și se poziționa conform indicțiilor primite de la Halyna Hutchins.

Citește și: Alec Baldwin a scăpat de un proces. Era acuzat de agresiune fizică

Acela a fost momentul fatidic. Alec Baldwin a declarat că arma s-a descărcat, doi colegi, Joel Souza și Halyna Hutchins, fiind împușcați.

De două săptămâni am tot repetat scena și totul a ieșit perfect. În toată cariera mea, și am niște ani în spate, nu am mai întâlnit o situație în care muniția-oarbă de recuzită poate să arunce un proiectil care să treacă prin corpul cuiva și să ajungă în altă persoană.

Am scos arma și s-a descărcat. Amândoi au căzut la podea. Ea nu mișca și el țipa”, a rememorat Alec Baldwin în fața ofițerilor de Poliție.

Sunt verificate apelurile telefonice ale actorului 

În acest moment al anchetei oficiale, autoritățile verifică lista apelurilor telefonice realizate de Alec Baldwin. 

La data de 21 octombrie 2021, platoul de filmare al producției „Rust”, de la ferma Bonanza Creek, din New Mexico, SUA, devenea scena unei tragedii, ca urmare a unui accident armat grav. Actorul Alec Baldwin repeta o scenă care implica utilizarea unei arme de foc.

Bineînțeles, fiind vorba despre o producție cinematografică, era impusă utilizarea unei arme de recuzită cu muniție non-letală, fără proiectile.

Citește și: Alec Baldwin, surpriză uriașă la 5 luni după accidentul tragic de la filmări. Soția de 38 de ani a făcut anunțul

Doar că, în momentul în care Baldwin a a scos arma, au căzut secerați membrii echipei de filmare, Joel Souza și Halyna Hutchins. Din păcate, Halyna Hutchins, 42 de ani, nu a mai putut fi salvată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
image png
Pietoni accidentați pe o zebră de pe DN7 în Tălmaciu Sibiu de un șofer fugar Foto Daciana Stoica
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg