Alec Baldwin, surpriză uriașă la 5 luni după accidentul tragic de la filmări. Soția de 38 de ani a făcut anunțul

Ultima actualizare:

Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, și soția Hilaria, în vârstă de 38 de ani, dezvăluie că așteaptă al șaptelea copil, o „surpriză” la cinci luni după accidentul tragic de pe platourile de filmare ale peliculei ”Rust”. „Copilul care va veni pe lume este un punct foarte luminos în viața noastră”, a scris Hilaria pe Instagram.

Alec și Hilaria Baldwin vor deveni părinți pentru a șaptea oară
Alec și Hilaria Baldwin vor deveni părinți pentru a șaptea oară

Hilaria Baldwin a dezvăluit că este însărcinată cu al șaptelea copil cu Alec Baldwin, la doar câteva luni după ce actorul a împușcat accidental un membru al echipei de filmare la repetițiile pentru pelicula ”Rust”.

Tânăra de 38 de ani a împărtășit știrea pe Instagram marți, postând un videoclip cu ea și cu Alec jucându-se cu cei șase copii ai lor.

Anunțul vine la doar cinci luni după ce Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. De altfel, Hilaria a făcut referire, tangențial, la această tragedie în anunțul despre copilul care va veni pe lume în toamnă, spunând că acesta reprezintă „un punct luminos în viața lor”.

„După multe suișuri și coborâșuri din ultimii câțiva ani, avem o surpriză uriașă: un alt Baldwinito va veni în această toamnă”, a scris Hilaria.

Hilaria, care a suferit două avorturi înainte de a-l aduce pe lume pe cel de-al cincilea copil, Edu, a recunoscut că nu credea că va mai avea copii, explicând că vestea ultimei ei sarcini a venit ca o „surpriză” pentru familie.

„Eram destul de siguri că familia noastră este completă și suntem peste măsură de fericiți de această surpriză”, a continuat ea.

Alec și Hilaria au împărtășit această veste cu cei șase copii ai lor și au făcut publică bucuria acestora. „Vă împărtășesc momentul în care le-am spus copiilor – după cum puteți vedea, sunt super încântați!”

Postarea, pe care Alec a distribuit-o și pe contul său de Instagram, a continuat cu o referire la „vremurile incerte” pe care le-au traversat cei doi soți - inclusiv, fără îndoială, ancheta în curs privind moartea lui Hutchins de anul trecut.

„Copilul care va veni pe lume este un punct foarte luminos în viețile noastre”, a scris Hilaria, care anunțase la începutul acestei luni că ia o pauză de la rețelele sociale.

„O binecuvântare și un dar în vremuri atât de nesigure. Mi-a fost dor de voi în timpul pauzei mele de pe rețelele sociale... M-am întors și aștept cu nerăbdare să continui cu voi această călătorie sălbatică pe care o numim «viață».”

Citește și: Alec Baldwin, prima confesiune după ce a ucis-o accidental pe cineasta Halyna Hutchins: "Era prietena mea"

Alec și Hilaria Baldwin au șase copii împreună

Hilaria și Alec au deja șase copii împreună: fiicele María Lucía Victoria (13 luni) și Carmen Gabriela (8 ani) și fiii Rafael Thomas (6 ani), Leonardo Ángel Charles (5 ani) Romeo Alejandro David(3 ani) și Eduardo „Edu” Pao Lucas (18 luni).

Alec mai are o fiică, Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani, cu fosta soție Kim Basinger.

Hilaria Baldwin a suferit două avorturi spontane

Anul trecut, Hilaria și Alec și-au șocat fanii anunțând nașterea celui de-al șaselea lor copil, Lucía, printr-o mamă surogat, la doar șase luni după ce guru-ul yoga a dat naștere celui de-al cincilea copil al ei, Edu, în urma a două avorturi spontane.

Ea a împărtășit vestea devastatoare în aprilie 2019, când a apelat la rețelele sociale pentru a vorbi despre avortul spontan într-o serie de fotografii și videoclipuri foarte sincere: „Vreau să împărtășesc cu voi faptul că cel mai probabil mă confrunt cu un avort spontan”.

Citește și: Hilaria Baldwin, disperată după atenție

În luna noiembrie a aceluiași an, ea a dezvăluit că a avut un al doilea avort spontan, la patru luni de sarcină, împărtășind din nou vestea pe Instagram alături de o imagine cu ea și fiica Carmen.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net