Alec Baldwin, dat în judecată de familia Halynei Hutchins

Familia regretatei Halyna Hutchins, care a murit la 42 de ani pe platourile de filmare de la ”Rust”, a decis să îl dea în judecată pe actorul Alec Baldwin, 63 de ani, și pe ceilalți membri ai echipei de filmare din cauza nerespectării regimului armelor și munițiilor.

Alec Baldwin susține  că a ucis-o accidental pe colega  lui, la 21 octombrie 2021. Foto: Profimedia
Alec Baldwin susține că a ucis-o accidental pe colega lui, la 21 octombrie 2021. Foto: Profimedia

Halyna Hutchins, ucisă de Baldwin în timpul filmărilor

Hutchins a încetat din viață la 21 octombrie, în timp ce filma o scenă la Ferma Bonanza Creek, în apropiere de Santa Fe, New Mexico, după ce arma lui Baldwin s-a descărcat accidental și a lovit-o pe Halyna și pe regizorul Joel Souza. Procesul a fost deschis de Matthew Hutchins, soțul victimei lui Baldwin, și de fiul de 9 ani al acesteia.

În procesul care îl acuză pe Baldwin de omor prin imprudență mai sunt menționați și alți membri din echipa de filmare precum: Ryan Smith, Allen Cheney, Nathan Klinger, Ryan Winterstein, Anjul Nigam, Matthew DelPiano, Emily Salverson și alții.

Procurorii și poliția din Santa Fe strâng probe și în procesul armurierei Gutierrez Reed, de 24 de ani, care a uitat un glonț letal în pistolul Colt de calibrul 42.  

Alec Baldwin, acuzat și de armuriera producției

Armuriera pe care Alec Baldwin (63 de ani) a angajat-o pentru turnarea westernului ”Rust”, Hannah Gutierrez-Reed, îl acuză și ea pe actor. Acesta ar fi ignorat să participe la o şedinţă de antrenamente de tragere cu arma, înainte cu o săptămână de a o împuşca, din greşeală, în platou, pe directoarea de Imagine Halyna Hutchins.

Hannah Gutierrez-Reed, fiica legendarului armurier de film Thell Reed, îl învinovăţeşte şi pe asistentul de regie, David Halls, pentru că i-a înmânat arma lui Alec Baldwin, în platoul de filmare, fără a o chema mai întâi pe ea ca să o inspecteze, aşa cum cerea protocolul.

Mai mult, supervizorul de scenariu de la turnarea filmului ”Rust”, Mamie Mitchell, susține că Alec Baldwin nici măcar n-ar fi trebuit să tragă cu arma în scena cu pricina.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net