Alec Baldwin, consolat în parc de familie, după tragedie


    Actorul se simte bine împreună cu copiii săiFoto: Instagram
Actorul se simte bine împreună cu copiii săiFoto: Instagram

Actorul Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, a fost consolat în parc de familie. El a fost dus de soția, Hilaria, de 37 de ani, în Central Park, din New York, împreună cu copiii lor.

Alec Baldwin e într-o stare jalnică de când a împușcat-o mortal pe directoarea de Imagine, Halyna Hutchins, la filmări și a fost consolat în parc de familie. Nu își mai poate reveni! Alec Baldwin (63 de ani) și soția sa, Hilaria Baldwin (37 de ani), au angajat două dădace pentru că nivelul de stres cauzat de tragedia de la filmările pentru ”Rust” i-a adus în ultimul hal cu nervii. Ei au fost surprinși la plimbare în Central Park, din New York în acest weekend împreună cu toți copiii lor, Carmen, 8 ani, Rafael, 6 ani, Leonardo, 4 ani, Romeo, 3 ani, Eduardo, 1 an, și  Lucia, născută anul acesta. Hilaria lasă mai mult îngrijirea celor mici în seama bonelor, ca să se ocupe mai mult de soțul său. Actorul suferă îngrozitor de când, în ziua de 21 octombrie, a împușcat-o mortal, involuntar, pe directoarea de Imagine, Halyna Hutchins, de 42 de ani, și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, de 48 de ani.

A fost dat în judecată de electrician

Hilaria stă aproape permanent lângă bărbatul său și încearcă să-l distragă de la gândurile negre care îl frământă permanent. În timp ce dădacele plimbau copiii prin parc, soții Baldwin au sorbit, în liniște, câte o cafea. Cu toții s-au odihnit pe băncile din parc și s-au bucurat de natură. Între timp, electricianul din echipa de filmare a westernului ”Rust”, Serge Svetnoy, i-a dat în judecată pe Alec Baldwin, armuriera Hannah Gutierrez-Reed, de 24 de ani, și pe asistentul de regie, Dave Halls , de 55 de ani, pentru neglijență în platou. Svetnoy era apropiat de Halyna Hutchins, care a murit în brațele sale. ”Sângele ei a fost pe mâinile mele”, a spus Serge Svetnoy, înainte de a demara procesul. Actorul Alec Baldwin a fost consolat în parc de familie.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png