Primul rol al lui Johnny Depp, de la scandalul procesului! Ce personaj controversat va juca

Ultima actualizare:

Johnny Depp va juca în primul său film de la scandalul procesului cu fosta soție, Amber Heard. Pelicula va fi regizată de o femeie, regizoarea franțuzoaică Maïwenn, iar rolul actorului hollywoodian este unul de excepție, pentru care a trecut printr-o transformare colosală. 

Primul rol al lui Johnny Depp, de la scandalul procesului! Ce personaj controversat va juca?
Primul rol al lui Johnny Depp, de la scandalul procesului! Ce personaj controversat va juca?

Johnny Depp îl interpretează pe faimosul și controversatul rege al Franței, Ludovic al XV-lea, iar filmul va fi regizat de regizoarea Maïwenn, care va interpreta rolul celebrei amante și curtezane Jeanne du Barry, acesta fiind și titlul peliculei. 

Este primul rol de film al lui Depp de la procesul său pentru defăimare foarte mediatizat împotriva fostei soții Amber Heard. 

Filmările „Jeanne du Barry” au început la sfârșitul lunii iulie (după procesul încheiat în iunie) în Paris și în regiunea Île-de-France, în locații precum Palatul Versailles. 

Povestea celui mai nou film cu Johnny Depp

(sursa foto Screenshot/Why Not Production)

Povestea o urmărește pe Jeanne, o tânără femeie din clasa muncitoare care își folosește inteligența și alura pentru a urca în ierarhia socială. Jeanne du Barry atrage imediat atenția lui Ludovic al XV-lea care, neștiind statutul ei de curtezană, se îndrăgostește nebunește. Împotriva oricărei convenții și etichete, Jeanne se mută la Versailles, unde sosirea ei scandalizează pe toată lumea.

Distribuția îi va mai include pe Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory și India Hair.

În viața reală, Ludovic al XV-lea a fost supranumit „cel iubit” și a domnit timp de 59 de ani, una dintre cele mai lungi perioade din istoria Franței. Cu toate acestea, a murit ca un rege detestat după ce a fost acuzat de corupție și desfrânare.

Johnny Depp a fost concediat din filmul Fantastic Beasts din cauza acuzațiilor lui Amber Heard

„Jeanne du Barry” este primul rol important al lui Depp de la filmul independent „Minamata” din 2020, în care l-a interpretat pe fotograful de război W. Eugene Smith. Mai târziu, în 2020, Depp a fost forțat de studiourile Warner Bros. să părăsească distribuția filmului „Fantastic Beasts”, după ce a pierdut procesul de calomnie împotriva tabloidului britanic The Sun, care îl caracterizase pe Depp ca un «abuzator». 

Netflix a autorizat filmul pentru a fi difuzat în Franța după ce va fi difuzat în cinematografe.

Juriul a constatat că Heard a defăimat-o pe Depp în articolul său de opinie din 2018 din Washington Post, care făcea aluzie la faptul că a fost victimă a violenței domestice. Cu toate acestea, juriul a mai constatat că Depp a defăimat-o pe Heard, prin intermediul avocatului său, în timp ce a luptat împotriva acuzațiilor ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net