Johnny Depp, mai bogat cu trei milioane de lire sterline, într-o singură oră!

Johnny Depp a devenit mai bogat, în doar o singură oră, cu trei milioane de lire sterline! Actorul a scos la vânzare o parte dintre tablourile pe care le-a picat, iar fanii s-au îngrămădit să le cumpere. 

image
Johnny Depp face bani din piatră seacă! Sursă foto: Gettyimages

Aflat încă în conflict cu fosta soție, Amber Heard, Johnny Depp încearcă să găsească modalități de a-și petrece timpul liber dar și de a face un ban în plus. Atunci când nu susține concerte sau nu petrece alături de prieteni, Johnny Depp își dedică timpul unei alte pasiuni ale sale: pictura.

Actorul a scos la vânzare o parte dintre picturile sale, iar fanii au fost mai mult decât încântați! Picturile s-au vândut ca pâinea caldă, în mai puțin de două ori, iar conturile lui Johnny Depp au devenit mai mari cu trei milioane de lire sterline!

Citește și: Amber Heard, disperată din cauza succesului lui JohnnY Depp 

Johnny Depp și-a vândut tablourile și a primit bani frumoși! 

Colecția pe care Depp a scos-o la vânzare se numește Friends and Heroes și prezintă oameni care au avut un impact deosebit asupra vieții actorului. Între personalitățile desenate de Depp se numără Keith Richards, Bob Dylan, dar și celebra actriță Elizabeth Taylor. 

„Întotdeauna am folosit arta pentru a-mi exprima sentimentele. Picturile mele sunt parte din viața mea, dar le-am ținut pentru mine și m-am limitat. Nimeni nu ar trebui să se limiteze niciodată", a declarat Johnny care, între timp, a decis să împărtășească publicului și această pasiune a sa, nu doar cea pentru cântat. 

Vezi și: Viața de film a lui Amber Heard. A trăit în sărăcie lucie înainte să devină star de cinema

La începutul lunii iulie, Johnny Depp a reușit să vândă și o serie de NFFT-uri pentru suma de 600.000 de lire sterline, bani pe care i-a donat apoi unei organizații caritabile. 

Amber Heard și Johnny Depp, divorț cu scandal și nenumărate acuzații

În ultima perioadă, viața lui Johnny Depp a fost subiect de dezbatere la nivel internațional. Procesul dintre el și fosta soție, Amber Heard a ținut prima pagină a publicațiilor din întreaga lume.

În cele din urmă, instanța a decis ca Amber Heard să-i plătească fostului soț daune în valoare de zece milioane de dolari, în timp ce actorul este obligat să-i achite două milioane de dolari. Juriul a hotărât că actrița a fost calomnită de către Adam Waldman, avocatul lui Johnny Deep, așadar a primit o despăgubire de 2 milioane de euro.

Ar putea să te intereseze și: Amber Heard, ruinată financiar de Johnny Depp

Johnny Depp și Amber Heard s-au întâlnit în anul 2009, pe platourile de filmare ale filmului „The Rum Diary”. La momentul respectiv, actorul forma un cuplu cu Vanessa Paradis, alături de care are și doi copii. 

Depp și Heard și-au oficializat relația în 2012, iar în 2014 s-au logodit. Au făcut nunta în 2015 și doar un an mai târziu, în 2016, au divorțat. Actrița l-a acuzat pe Depp de comportament agresiv, dependență de alcool și substanțe interzise și a susținut că, în timpul mariajului, a fost abuzată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
daniela crudu raliu arges jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg