Johnny Depp, transformare radicală pentru ultimul său film! Mai multe vedete au apreciat imaginile

Ultima actualizare:

Johnny Depp le-a arătat fanilor săi ce transformare radicală a suferit pentru ultimul său film. Starul de la Hollywood a primit peste 2,3 milioane de aprecieri în primele 24 de ore de la publicarea imaginilor. Printre persoanele care au fost fascinate de schimbarea lui Depp s-a numărat și celebra Paris Hilton.

Johnny Depp, transformare radicală pentru ultimul său film!
Johnny Depp, transformare radicală pentru ultimul său film!

Transformarea spectaculoasă a lui Johnny Depp s-a produs în pelicula „Minamata”. Fostul soț al lui Amber Heard a dezvăluit recent procesul impresionant prin care a trecut pentru a intra în pielea jurnalistului Eugene Smith, personaj pe care se bazează povestea emoționantă a filmului lansat în 2020.

Vezi și: Johnny Depp, schimbare răvășitoare de look! A primit milioane de aprecieri

Nu doar milioanara Paris Hilton a apreciat clipul postat pe Instagram de Johnny Depp. Printre persoanele care au dat like s-a regăsit și faimoasa actriță din Friends - Jennifer Aniston.

Citește și: Jonny Depp, primul proiect după divorț! „Este o onoare extraordinară...”

Johnny Depp, transformare radicală pentru filmul Minamata. Clipul postat pe Instagram a fost apreciat de peste 2,3 milioane de persoane

Schimbarea de look este într-adevăr impresionantă. De altfel, producția independentă „Minamata” a primit recenzii pozitive, iar prestația lui Depp a fost foarte lăudată. Clipul postat de actor pe contul său de Instagram marchează lansarea filmului pe DVD și pe platforma de streaming Hulu.

Nu rata nici: Johnny Depp, bun de plată, după ce Amber nu a mai donat din banii de divorț

În ultimul său film, Johnny Depp îl interpretează fotojurnalistul american Eugene Smith, care a vizitat Japonia în anii 1970 pentru a cerceta efectele otrăvirii cu mercur în comunitățile de coastă. Filmul este bazat pe fapte reale.

Primul proiect al lui Johnny Depp după divorț

Actorul Johnny Depp lucrează în prezent la filmul „Jeanne du Barry”. Pelicula va avea premiera în 2023. Până atunci, fanii îl pot auzi cântând pe starul american. Acesta a lansat la jumătatea lunii iulie un album împreună cu Jeff Beck.

Interesant și: S-au „sucit”! Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe

Denumit „18”, albumul conţine 13 piese, printre care și câteva scrise de actor. Tototdată, admiratorii săi se pot bucura de cover-uri de la Beach Boys, Marvin Gaye sau Velvet Underground.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
cub bianca dragusanu gabi badalau png
Horia Brenciu se bucură din plin de vacanță, alături de familia lui
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg
325900296 611778697423751 3594947241968718380 n jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina
loredana groza jpg