Johnny Depp, bun de plată, după ce Amber nu a mai donat din banii de divorț

Ultima actualizare:

Credeți că momentul în care Johnny Depp a ieșit marele învingător al procesului de defăimare avut cu fosta soție, Amber Heard, a reprezentat finalul neplăcutei povești?

Când a divorțat de Johnny Depp, Amber Heard și-a luat angajamentul că va dona jumătate din suma primită, în urma medierii, în scopuri caritabile, ONG-ului American Civil Liberties Union - ACLU.

ONG-ul vrea să acopere cheltuielile de judecată

Uniunea Libertăților Civile Americane este o organizație non-profit care militează și promovează libertățile și drepturile cetățenilor. Activiștii, însă, nu au văzut nici măcar un cent din partea lui Amber Heard.

Element cheie în câștigarea procesului, această poveste i-a „dat daună”, acum, lui Johnny Depp. Reprezentanții ONG-ului au cerut instanței acoperirea cheltuielilor generate de documentarea cazului, explică TMZ.com

Citește și: Jonny Depp, primul proiect după divorț! „Este o onoare extraordinară...”

Mai precis, pentru a expune faptul că nu au primit nici o donație promisă, UCLA a emis 1900 de documente, care au presupus consum de materie primă și timp alocat de resursa umană. Organizația a estimat cheltuielile la 86.000 de dolari, însă avocații lui Johnny Depp au considerat că valoarea este exagerată.

Așa că instanța a înjumătățit suma pretinsă. Cine urmează să achite 38.000 de dolari? Lui Johnny i-au fost utile informațiile furnizate, Johnny Depp să plătească. Așa a decis instanța, actorul fiind acum bun de plată, oarecum, în contul fostei soții.

Amber, datoare la Johnny cu peste 8 milioane de dolari

Johnny Depp trebuie să primească din partea fostei soții, Amber Heard, în urmă procesului de defăimare, o despăgubire de peste 8 milioane de dolari. Amber a susținut că nu poate plăti această sumă și are de gând să facă recurs.

Avocatul lui Depp a declarat, ulterior, că actorul nu ar fi interesat de bani. Rămâne de văzut cum își vor regla conturile, miza celor doi fiind, de fapt, cariera fiecărui protagonist al scandalului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net