Cine este cu adevărat Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp

Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp, a devenit dintr-o data una dintre cele mai celebrate femei din SUA. Carismatică și inteligentă, prezența ei în sala de judecată în timpul celui mai mediatizat proces al anului a câștigat aprecierea a mii de fani.

Camille Vasquez profimedia 0692133828 jpg

Johnny  Depp, 59 de ani, unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood, a trecut printr-o perioadă cumplita după ce fosta lui sotie, actrița Amber Heard, a declarat în cadrul unui articol din The Sun, ca a fost abuzată fizic si sexual de către partener în timpul mariajului de un și jumătate. Din acel moment lui Johnny Depp i-a fost atribuită eticheta de agresor și singura manieră de a-si reabilita numele a fost s-o dea în judecată pe Amber Heard pentru defăimare.

Citește și: Amber Heard, primul interviu după verdict: „Procesul nu a fost corect”

Aici a întrat în scenă avocata Camille Vasquez, 37 de ani, una dintre cele experimentate avocate de la Hollywood care a reprezentat și alte celebrități precum Jennifer Lopez, Leonardo di Caprio sau Ben Affleck.

Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard cu avocata Camille Vasquez

Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp, a avut o prestație remarcabilă în sala de judecată, în timpul procesului intentat de actor fostei sale soții. 

Citește și: Jonny Depp, primul proiect după divorț! „Este o onoare extraordinară...”

Primul care a povestit versiunea sa asupra evenimentelor a fost Johnny Depp, care a dezvăluit momente în care fosta sa parteneră a avut un comportament abuziv. Aceste mărturii au fost întărite de întregistrări audio în care Amber recunoștea că l-a lovit pe Depp. Una dintre cele mai surprinzătoare dovezi, care a funcționat în favoarea actorului, a fost o conversație telefonică în care Amber îi spunea lui Johhny Depp. 

,,Hai spune lumii că ești o victimă, nu o să te creadă nimeni pentru că ești bărbat", s-a auzit vocea lui Amber Heard în conversația cu fostul ei soț.

O altă intervenție surprinzătoare care a fost în avantajul lui Johnny Depp a fost mărturia fostei sale iubite, modelul Kate Moss, care a clarificat un incident petrecut în anii '90, pe care Amber Hrad l-a folosit drept motiv pentru a-și justifica gestul violent față de Depp. 

Verdictul a fost dat la data de 1 iunie, iar în acest timp Johnny Depp se afla pe scenă la un concert alături de muzicianul Jeff Beck, unde a fost chitarist în trupa prietenului său.

Momentul în care judecătoarea de caz a comunicat decizia juraților a fost transmisă live. Johnny Depp a fost achitat de toate cele trei capete de acuzare care i se aduceau și fosta soți va trebui să-i achite 10 milioane de dolari daune. 

Tot jurații au decis ca Depp să-i achite lui Amber 2 milioane de dolari ca despăgubire, pentru defăimare. 

Stilul direct al lui Vasquez de a pune întrebările potrivite, discursul argumentat și plin de patos au convins jurații că Depp este nevinovat. 

Camille Vasquez este o tânără avocată care l-a reprezentat pe Johnny Depp

Camille Vasquez este o avocată de 37 de ani, cu experiență în ceea ce privește procesele de defăimare intentate de vedete. Ea mai lucrat și pentru alte mari nume de la Hollywood precum Jennifer Lopez, Leonardo di Caprio și Ben Affleck. 

Vasquez întruchipează de fapt visul american. Născută în San Francisco din părinți emigranți, tată columbian și mamă cubaneză, aa a absolvit «magna cum laude» Universitatea din California de Sud în 2006, cu o diplomă de licență în «Comunicare și științe politice». Ea a continuat să își finalizeze doctoratul în drept la Southwestern Law School în 2010.

Avocata lui Johnny Depp a fost promovată

Avocata lui Johnny Depp, Camille Vasquez, a fost promovată la statutul de partener la firma ei de avocatură, Brown Rudnick. La momentul procesului, Vasquez era doar asociat în practica de litigii și arbitraj, în cadrul firmei, însă după interogatoriul și discursul ei din timpul procesului, a fost promovată. 

Suntem încântați să-i urăm bun venit lui Camille ca patener în cadrul firmei noastre”, a declarat William Baldiga, președinte și CEO al Brown Rudnick, într-un comunicat de presă din 7 iunie.

Inițial, rezervasem acest anunț pentru sfârșitul anului nostru fiscal. Dar performanța lui Camille în timpul Procesul lui Johnny Depp a dovedit lumii că este pregătită să facă acest pas acum”.

Ea a primit o atenție deosebită din partea publicului după ce l-a reprezentat pe Depp, astfel că Google Trends a observat o creștere semnificativă a căutărilor pentru numele ei, iar un hashtag al numelui ei a primit peste 980 de milioane de afișări pe platforma video TikTok.

Ce legătură are Camille Vasquez cu Johnny Depp  

Pe parcursul procesului de șase săptămâni intentat de Johnny Depp împotriva fostei sale soții, Amber Heard, pentru defăimare, au apărut o sumedenie de speculații cu privire la relația dintre Camille Vasquez și actorul de la Hollywood. 

Într-un interviu pentru revista People, avocata a clarificat lucrurile, explicând:

„Este dezamăgitor că s-a vehiculat că interacțiunile mele cu Johnny – care este un prieten, pe care îl știu și pe care l-am reprezentat în sala de judecată de patru ani și jumătate – au fost nepotrivite sau neprofesioniste. Este dezamăgitor să aud asta.”

Avocata Camille Vasquez a declarat că este deja într-o relație „foarte fericită”. De asemenea ea a mai adăugat că neetic pentru avocați să fie implicați în relații sentimentale cu clienții.

,,Este, de asemenea, o acuzație lipsită de etică. Este sexist. Este regretabil și dezamăgitor, dar în același timp mă așteptam să se speculeze așa ceva, ca femeie într-o sală de judecată, nu am fost atât de surprinsă.”, a mai menționat ea pentru publicația People. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net