Cine este cu adev─ârat Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp

Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp, a devenit dintr-o data una dintre cele mai celebrate femei din SUA. Carismatic─â ╚Öi inteligent─â, prezen╚Ťa ei ├«n sala de judecat─â ├«n timpul celui mai mediatizat proces al anului a c├ó╚Ötigat aprecierea a mii de fani.

Camille Vasquez profimedia 0692133828 jpg

Johnny  Depp, 59 de ani, unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood, a trecut printr-o perioad─â cumplita dup─â ce fosta lui sotie, actri╚Ťa Amber Heard, a declarat ├«n cadrul unui articol din The Sun, ca a fost abuzat─â fizic si sexual de c─âtre partener ├«n timpul mariajului de un ╚Öi jum─âtate. Din acel moment lui Johnny Depp i-a fost atribuit─â eticheta de agresor ╚Öi singura manier─â de a-si reabilita numele a fost s-o dea ├«n judecat─â pe Amber Heard pentru def─âimare.

Cite╚Öte ╚Öi: Amber Heard, primul interviu dup─â verdict: ÔÇ×Procesul nu a fost corectÔÇŁ

Aici a ├«ntrat ├«n scen─â avocata Camille Vasquez, 37 de ani, una dintre cele experimentate avocate de la Hollywood care a reprezentat ╚Öi alte celebrit─â╚Ťi precum Jennifer Lopez, Leonardo di Caprio sau Ben Affleck.

Johnny Depp a c├ó╚Ötigat procesul ├«mpotriva lui Amber Heard cu avocata Camille Vasquez

Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp, a avut o presta╚Ťie remarcabil─â ├«n sala de judecat─â, ├«n timpul procesului intentat de actor fostei sale so╚Ťii. 

Cite╚Öte ╚Öi: Jonny Depp, primul proiect dup─â divor╚Ť! ÔÇ×Este o onoare extraordinar─â...ÔÇŁ

Primul care a povestit versiunea sa asupra evenimentelor a fost Johnny Depp, care a dezv─âluit momente ├«n care fosta sa partener─â a avut un comportament abuziv. Aceste m─ârturii au fost ├«nt─ârite de ├«ntregistr─âri audio ├«n care Amber recuno╚Ötea c─â l-a lovit pe Depp. Una dintre cele mai surprinz─âtoare dovezi, care a func╚Ťionat ├«n favoarea actorului, a fost o conversa╚Ťie telefonic─â ├«n care Amber ├«i spunea lui Johhny Depp. 

,,Hai spune lumii c─â e╚Öti o victim─â, nu o s─â te cread─â nimeni pentru c─â e╚Öti b─ârbat", s-a auzit vocea lui Amber Heard ├«n conversa╚Ťia cu fostul ei so╚Ť.

O alt─â interven╚Ťie surprinz─âtoare care a fost ├«n avantajul lui Johnny Depp a fost m─ârturia fostei sale iubite, modelul Kate Moss, care a clarificat un incident petrecut ├«n anii '90, pe care Amber Hrad l-a folosit drept motiv pentru a-╚Öi justifica gestul violent fa╚Ť─â de Depp. 

Verdictul a fost dat la data de 1 iunie, iar în acest timp Johnny Depp se afla pe scenă la un concert alături de muzicianul Jeff Beck, unde a fost chitarist în trupa prietenului său.

Momentul ├«n care judec─âtoarea de caz a comunicat decizia jura╚Ťilor a fost transmis─â live. Johnny Depp a fost achitat de toate cele trei capete de acuzare care i se aduceau ╚Öi fosta so╚Ťi va trebui s─â-i achite 10 milioane de dolari daune. 

Tot jura╚Ťii au decis ca Depp s─â-i achite lui Amber 2 milioane de dolari ca desp─âgubire, pentru def─âimare. 

Stilul direct al lui Vasquez de a pune ├«ntreb─ârile potrivite, discursul argumentat ╚Öi plin de patos au convins jura╚Ťii c─â Depp este nevinovat. 

stanga
dreapta
camille vasquez johnny depp
camille vasquez johnny depp
camille vasquez johnny depp
camille vasquez johnny depp
Camille Vasquez profimedia 0692133828 jpg

Camille Vasquez este o tânără avocată care l-a reprezentat pe Johnny Depp

Camille Vasquez este o avocat─â de 37 de ani, cu experien╚Ť─â ├«n ceea ce prive╚Öte procesele de def─âimare intentate de vedete. Ea mai lucrat ╚Öi pentru alte mari nume de la Hollywood precum Jennifer Lopez, Leonardo di Caprio ╚Öi Ben Affleck. 

Vasquez ├«ntruchipeaz─â de fapt visul american. N─âscut─â ├«n San Francisco din p─ârin╚Ťi emigran╚Ťi, tat─â columbian ╚Öi mam─â cubanez─â, aa a absolvit ┬źmagna cum laude┬╗ Universitatea din California de Sud ├«n 2006, cu o diplom─â de licen╚Ť─â ├«n ┬źComunicare ╚Öi ╚Ötiin╚Ťe politice┬╗. Ea a continuat s─â ├«╚Öi finalizeze doctoratul ├«n drept la Southwestern Law School ├«n 2010.

Avocata lui Johnny Depp a fost promovat─â

Avocata lui Johnny Depp, Camille Vasquez, a fost promovat─â la statutul de partener la firma ei de avocatur─â, Brown Rudnick. La momentul procesului, Vasquez era doar asociat ├«n practica de litigii ╚Öi arbitraj, ├«n cadrul firmei, ├«ns─â dup─â interogatoriul ╚Öi discursul ei din timpul procesului, a fost promovat─â. 

ÔÇ×Suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â-i ur─âm bun venit lui Camille ca patener ├«n cadrul firmei noastreÔÇŁ, a declarat William Baldiga, pre╚Öedinte ╚Öi CEO al Brown Rudnick, ├«ntr-un comunicat de pres─â din 7 iunie.

ÔÇ×Ini╚Ťial, rezervasem acest anun╚Ť pentru sf├ór╚Öitul anului nostru fiscal. Dar performan╚Ťa lui Camille ├«n timpul Procesul lui Johnny Depp a dovedit lumii c─â este preg─âtit─â s─â fac─â acest pas acumÔÇŁ.

Ea a primit o aten╚Ťie deosebit─â din partea publicului dup─â ce l-a reprezentat pe Depp, astfel c─â Google Trends a observat o cre╚Ötere semnificativ─â a c─âut─ârilor pentru numele ei, iar un hashtag al numelui ei a primit peste 980 de milioane de afi╚Ö─âri pe platforma video TikTok.

Ce leg─âtur─â are Camille Vasquez cu Johnny Depp  

Pe parcursul procesului de ╚Öase s─âpt─âm├óni intentat de Johnny Depp ├«mpotriva fostei sale so╚Ťii, Amber Heard, pentru def─âimare, au ap─ârut o sumedenie de specula╚Ťii cu privire la rela╚Ťia dintre Camille Vasquez ╚Öi actorul de la Hollywood. 

Într-un interviu pentru revista People, avocata a clarificat lucrurile, explicând:

ÔÇ×Este dezam─âgitor c─â s-a vehiculat c─â interac╚Ťiunile mele cu Johnny ÔÇô care este un prieten, pe care ├«l ╚Ötiu ╚Öi pe care l-am reprezentat ├«n sala de judecat─â de patru ani ╚Öi jum─âtate ÔÇô au fost nepotrivite sau neprofesioniste. Este dezam─âgitor s─â aud asta.ÔÇŁ

Avocata Camille Vasquez a declarat c─â este deja ├«ntr-o rela╚Ťie ÔÇ×foarte fericit─âÔÇŁ. De asemenea ea a mai ad─âugat c─â neetic pentru avoca╚Ťi s─â fie implica╚Ťi ├«n rela╚Ťii sentimentale cu clien╚Ťii.

,,Este, de asemenea, o acuza╚Ťie lipsit─â de etic─â. Este sexist. Este regretabil ╚Öi dezam─âgitor, dar ├«n acela╚Öi timp m─â a╚Öteptam s─â se speculeze a╚Öa ceva, ca femeie ├«ntr-o sal─â de judecat─â, nu am fost at├ót de surprins─â.ÔÇŁ, a mai men╚Ťionat ea pentru publica╚Ťia People. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
Romani┼úa Iovan ┼či Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romani┼úa Iovan ┼či Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu