Viața de film a lui Amber Heard: a trăit în sărăcie lucie și la 16 ani a fugit de acasă. „Era neînfricată”

Amber Heard s-a cunoscut cu Johnny Depp pe platoul filmului „The Rum Diary” și, în ciuda faptului că filmul nu a avut parte de un succes răsunător, vedeta a devenit faimoasă. Puțini știu, însă, povestea de viață a actriței, înainte de anul 2012, când a început să fie o prezență constantă în lumina reflectoarelor.

Amber Heard a crescut într-o familie foarte religioasă, care se ghida întocmai după valorile catolice. Mama ei a declarat că, încă din copilărie, fosta soție a lui Johnny Depp a fost o persoană foarte ambițioasă, care reușea orice își propunea și își stabilea constant noi obiective. Din acest motiv, a plecat de acasă la vârsta de 16 ani.

Ce face actrița, după procesul cu Johnny:  Amber Heard, răzbunare de milioane de dolari! Johnny Depp ar putea să o dea în judecată din nou

„Un cal a devenit o bicicletă, o bicicletă a devenit o mașină, o mașină a devenit un avion. Sunt pe drumuri sau pe fugă încă de când aveam doar 16 ani”, a spus Amber Heard. În anul 2006 a cunoscut-o pe Olivia Wilde, o colegă de breaslă care i-a devenit între timp bună prietenă. A descris-o ca fiind „neînfricată” și a mărturisit că are calitățile necesare pentru a deveni o mare actriță.

Amber Heard a fugit de acasă la 16 ani. La 17 juca deja în primul film

„Era neînfricată, deja. În același timp era și înțeleaptă, dar și complet nebună. E spontană și are un mare apetit pentru viață. Cred că neînfricarea nu e comună la Hollywood, dar se regăsește în marii actori”, a spus Olivia Wilde despre Amber, în 2015.

După ce a fugit de sărăcie, Heard a învățat valoarea banului și cum să se întrețină singură, iar la 17 ani a avut deja debutul pe micul ecran, în serialul „Jack & Bobby”. Apoi, în 2004 a jucat în primul său film, „Friday Night Lights”, o poveste despre abuzurile la care era supus un jucător de fotbal american, ea fiind partenera lui.

Amber Heard, născută în zodia ghinionului: Dovada că Johnny Depp a bătut-o și a vrut să o omoare pe Amber Heard! Probe noi publice

Anul următor, la scurt timp după majorat, actrița primise deja un rol în serialul „The O.C.”, unde s-a făcut remarcată. A primit apoi contractul pentru cel de-al doilea film din cariera sa: „Drop Dead Sexy”. Zece ani mai târziu, Amber Heard a dezvăluit că tinerețea ei a fost frustrantă, pentru că primea roluri superficiale, în care trebuia să fie doar sexy, iar personajele erau lipsite de substanță.

În 2008 a jucat cu Seth Rogen, în comedia „Pineapple Express”, apoi alături de Demi Moore și David Duchovny în „The Joneses”. În 2010 a avut primul rol principal, în „The Ward” și în anul următor marca deja încă o reușită, cu „The Playboy Club”. În 2011 viața sa avea să se schimbe total, odată cu filmările pentru „The Rum Diary”, unde l-a cunoscut și pe ex-ul Johnny Depp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
jennifer lopez ben affleck jpg
soferi opriti de politisti jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg