Amber Heard, răzbunare de milioane de dolari! Johnny Depp ar putea să o dea în judecată din nou

Amber Heard este pe cale să accepte o ofertă de milioane de dolari, după ce a fost găsită vinovată în procesul intentat de Johnny Depp pentru defăimare. Actrița are de gând să publice o carte despre abuzurile la care a fost supusă de fostul soț.

stanga
dreapta
Amber Heard shutterstock 1101730256 jpg
amber heard jason mamoa png
Amber Heard jpg
Amber Heard in timpul procesului cu Johnny Depp 4 jpg
amber-heard
Amber Heard in timpul procesului cu Johnny Depp 3 jpg
Amber Heard (4) jpg

Amber Heard simte că nu va mai avea succes ca actriță, la Hollywood, după ce a fost găsită vinovată de magistrați în procesul intentat de fostul său soț. Potrivit publicației OK Magazine, Heard este „falită” și „nu se află în poziția în care să refuze bani”, motiv pentru care vrea să își încerce succesul ca autoare. Biografia sa va curprinde preponderent detalii despre abuzurile la care a fost supusă.

Poate îți place șiAmber Heard, în sapă de lemn? Surprinsă cumpărând haine ieftine

„Amber consideră că, la Hollywood, cariera ei s-a încheiat deja. E deja în discuții și e entuziasmată pentru asta. În acest punct, nu mai are nimic de pierdut și vrea să spună tot”, a declarat o sursă.

Amber Heard și Johnny Depp, din nou la tribunal? 

Cu toate acestea, fosta soție a lui Johnny Depp trebuie să fie atentă cu afirmațiile pe care le face, căci riscă să fie dată în jduecată din nou, dacă afectează imaginea actorului cu care a fost căsătorită vreme de câțiva ani.

„Verdictul din Virginia, după mai multe săptămâni de mărturii groaznice, a avut un efect devastator asupra credibilității și reputației lui Amber Heard. Jurații au contestat, practic, că Heard nu a fost deloc credibilă.

Ce a mai făcut Johnny, după divorț: Are deja primul proiect! „Este o onoare extraordinară...”

Mărturia ei a fost respinsă în întregime. Ba chiar, unul dintre ei a comentat că nu a fost deloc credibilă în momentul în care a plâns, în tribuna martorilor. Johnny Depp a primit 10.000.000, o sumă de bani pe care Heard nu o poate plăti.

S-a ajuns până în punctul în care ea vrea so discute despre acest caz, dar și despre relația cu Johnny Depp într-o carte, dar trebuie să fie precaută în legătură cu ceea ce spune despre el. Depp și avocații lui vor citi și vor asculta orice spun Amber. Dacă întrece o limită, ceea ce e foarte probabil, nu e de mirare că va fi dacă în judecată din nou pentru defăimare și va sfârși tot în sala de judecată”, spune Dror Bikel, autorul „Divorțul 1%, când titanii se lovesc”, pentru sursa citată anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
romanca rechin 2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu