Johnny Depp, răsfățat de o roșcată tinerică și focoasă

Ultima actualizare:

Johnny Depp se află într-o perioadă foarte bună de când a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard. Din punct de vedere profesional, actorul a primit o serie de oferte și iată că nici din punct de vedere amoros nu o duce prea rău. Starul a fost văzut în compania unei roșcate subțirele și tinere, iar atracția dintre ei era evidentă. 

Johnny Depp, răsfățat de o roșcată tinerică și focoasă
Johnny Depp, răsfățat de o roșcată tinerică și focoasă

Johnny Depp a scăpat de Amber Heard și acum este liber să se concentreze pe carieră și viața amoroasă. Starul american s-a aflat duminică în Italia, pentru a susține un concert alături de prietenul său, rocker-ul Jeff Becks, la Festivalul de Jazz din Umbria. 

Vezi și: Johnny Depp, schimbare răvășitoare de look! A primit milioane de aprecieri

Johnny nu a fost totuși singurel în Italia, căci a fost văzut în compania unei tinere roșcate, înaltă cu părul lung. Actorul și-a adus noua cucerire acolo unde avea repetiții pentru concert, iar tânăra era extrem de zâmbitoare și întru totul fascinată de starul hollywood-ian. 

Misterioasa fata l-a însoțit pe Depp, iar cei doi au fost nedezlipiți toată ziua, semn că există o atracție specială între ei. Fanii sunt cu ochii pe actor și și-ar dori să-l vadă cât mai repede în brațele unei noi iubite, mai ales că, inițial, s-a speculat că Depp ar fi avut o relație cu avocata Camille Vasquez, notează TMZ. 

Nu rata nici: Johnny Depp, bun de plată, după ce Amber nu a mai donat din banii de divorț

Încă o victorie a lui Johnny Depp în fața lui Amber Heard

La acest moment, Johhny Depp are toate motivele să fie binedispus, mai ales că judecătorul a respins solicitarea lui Amber Heard de a anula verdictul. Dacă actrița ține cu tot dinadinsul să meargă pe această rută, va trebui să facă recurs, ceea ce o va costa foarte mulți bani.

Amber Heard are nevoie să fie deosebit de atentă la declarațiile pe care le va face la adresa fostului ei soț, întrucât imaginea ei în ochii publicului a avut foarte mult de suferit din cauza procesului pe care l-a pierdut în fața lui Johnny Depp. La acest moment, Amber este datoare lui Johnny cu 8 milioane de dolari. 

Interesant și: S-au „sucit”! Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe

„Verdictul din Virginia, după mai multe săptămâni de mărturii groaznice, a avut un efect devastator asupra credibilității și reputației lui Amber Heard. Jurații au contestat, practic, că Heard nu a fost deloc credibilă.

Mărturia ei a fost respinsă în întregime. Ba chiar, unul dintre ei a comentat că nu a fost deloc credibilă în momentul în care a plâns, în tribuna martorilor. Johnny Depp a primit 10.000.000, o sumă de bani pe care Heard nu o poate plăti.», notează OK Magazine. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net