Amber Heard a ajuns la sapă de lemn, după ce a refuzat oferta lui Johnny Depp! Își vinde casa, pentru a plăti din datorii

Ambel Heard este nevoită să-i plătească o datorie de 8 milioane de dolari fostului ei soț, Johnny Depp, însă câștigurile ei au scăzut considerabil în ultima perioadă. Astfel, actrița s-a văzut nevoită să își vândă locuința din Yucca Valley, din deșertul California, pentru 1.05 milioane de dolari, profitul fiind de aproximativ jumătate de milion.

Documentele aflate în posesia judecătorilor arată că Amber Heard a renunțat să facă o înțelegere cu Johnny Depp, în care ea ar fi putut primi câteva zeci de milioane de dolari de la fostul ei soț. Amber (36 de ani), a ignorat îndrumările echipei sale juridice: în anul 2016 i-au propus să ceară mai mulți bani de la Johnny Depp, însă ea a ales să se răzbune pe el și să le transmită, printr-un email, că procesul nu a fost intentat pentru câștiguri materiale. „Nu este vorba despre bani”, spunea ea, la momentul respectiv.

Ți-am mai pregătit și: Cristina Belciu, iubire de-o vară cu fostul lui Amber Heard! Superba brunetă s-a împrietenit și cu Spiderman

Un judecător a refuzat să admită probele în timpul procesului pentru defăimare intentat de actorul din seria „Pirații din Caraibe”. Apoi, ea a ieșit în pierdere și s-a văzut obligată să îi achite fostului partener cheltuieli în valoare de 8.4 milioane de dolari, dar susține că nu are suficienți bani.

Amber Heard a ajuns la fundul sacului. Cum are de gând să își plătească datoria?

Actrița și-a scos la vânzare proprietatea din Yucca Valley, din deșertul California. Există speculații cu privire la capacitatea lui Heard de a acoperi imediat daunele, care includ 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 350.000 de dolari în daune punitive. Ea va primi, de asemenea, 2 milioane de dolari de la Depp într-un contra-proces, lăsând-o cu puțin peste 8 milioane de dolari de plătit.

Nu rata nici:  Motivul pentru care Kate Moss a intervenit în apărarea lui Johnny Depp

The Daily Beast a subliniat că judecătorul Penney Azcarate a refuzat să permită echipei lui Amber Heard să prezinte o conversație pe care a avut-o cu avocații ei în timpul procesului de divorț. Avocații actriței o implorau să ceară ceea ce considerau că sunt „zeci de milioane de dolari” la care avea dreptul. Era vorba despre profiturile lui Depp din Pirații din Caraibe.

Specialiștii în domeniul juridic au transmis că ea avea dreptul la jumătate din câștigurile primite de Johnny Depp pentru al cincilea film din seria Pirații din Caraibe, având în vedere că filmările au avut loc pe perioada căsătoriei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
irina rimes foto Facebook Irina Rime
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg