Motivul pentru care Kate Moss a intervenit în apărarea lui Johnny Depp

Kate Moss a vorbit recent despre mărturia ei din procesul lui Johnny Depp cu fosta lui soție, Amber Heard, explicând ce a determinat-o să ia decizia de a se urca pe scaunul martorilor, în favoarea actorului. 

Motivul pentru care Kate Moss a intervenit în apărarea lui Johnny Depp Foto: Colaj Click!
Motivul pentru care Kate Moss a intervenit în apărarea lui Johnny Depp Foto: Colaj Click!

După ce Amber Heard a adus în discuție, din dorința de a-și consolida propriul caz, zvonurile potrivit cărora Johnny Depp ar fi împins-o pe scări pe Kate Moss, pe vremea când cei doi actori formau un cuplu, situația s-a întors împotriva acesteia.

Kate Moss, motivul pentru care a sărit în apărarea lui Johnny Depp

La scurt timp, însăși Kate Moss a intervenit în proces, depunând mărturie în favoarea lui Johnny, susținând că acel presupus act de violență nu s-a întâmplat niciodată. Întrebată recent ce a determinat-o să își dorească să intervină în procesul care devenise deja o „telenovelă”, Kate a mărturisit că pur și simplu și-a dorit ca adevărul să iasă la suprafață.

Vezi și: Kate Moss sare în apărarea lui Johnny Depp. Modelul a desființat acuzațiile lui Amber Heard

Kate Moss a ținut să precizeze că nu doar că Johnny nu a a împins-o, însă după ce a căzut la momentul respectiv pe scări, actorul a sărit rapid în ajutorul său și a dus-o în brațe până la camera lor de hotel, cerând ajutoare.

Eu știu adevărul despre Johnny. A trebuit să spun adevărul.”, a spus ea, potrivit TMZ. Moss a continuat, explicând că nu și-a dorit nimic altceva decât ca „dreptatea” să iasă la suprafață, așadar a simțit nevoia să depună mărturie în timpul procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard, aceasta din urmă acuzându-l pe star de violență domestică.

Iată și: Johnny Depp, petrecere nebună, în backstage, cu fosta lui iubire, Kate Moss

Johnny Depp și Kate Moss au fost într-o relație mai bine de 3 ani

Johnny Depp și Kate Moss au început o relație în 1994, iar povestea lor de iubire a durat 3 ani și ceva. Recent, după intervenția actriței în proces, au existat zvonuri potrivit cărora între cei doi s-ar fi reaprins flacăra iubirii, ca în cazul lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, însă oricând de mult și-ar fi dorit admiratorii lor ca acest lucru să se întâmple, fiecare își vede în continuare de viața lui.

Nu rata: Vanessa Paradis a sărit în apărarea lui Johnny Depp: "E un om sensibil"

Și alte foste partenere ale lui Johnny Depp i-au luat acestuia apărarea

De altfel, Kate Moss nu este singura fostă parteneră a lui Johnny Depp care i-a luat acestuia apărarea. Și Winona Ryder și Vanesa Paradis au sărit rapid în ajutorul starului, atunci când actorul și-a pierdut majoritatea proiectelor în urma acuzațiilor scandaloase aduse de Amber Heard. Acestea au susținut că în timpul relațiilor lor, Johnny Depp nu a fost niciodată violent cu ele. Amintim că Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard. 

Vezi și: Fosta iubită a lui Johnny Depp vine în apărarea sa în scandalul cu Amber

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net