Horoscop săptămâna 13-19 octombrie 2023. O zodie are karma de partea ei, dar trei nativi nu scapă de depresie și de energiile negative

Ultima actualizare:

Horoscop pentru săptămâna 13-19 octombrie 2023. Toamna își intră în rol, iar acest anotimp e recunoscut că aduce cu el multă nostalgie și chiar un pic de depresie. Lorina, astrologul Click!, vine cu cele mai noi previziuni pentru următoarele zile. Uite care sunt zodiile care vor fi cele mai afectate în perioada următoare.  

Horoscop săptămâna 13-19 octombrie 2023
Horoscop săptămâna 13-19 octombrie 2023

Berbec

În preajma eclipsei solare, veți avea o perioadă bună pentru întâlniri de afaceri sau pentru a rezolva probleme vechi cu perechea voastră. Acesta este un moment de ajutor și sprijin pe care-l puteți acorda celuilalt care, de data asta este mai slab moral decât voi. Orice ajutor oferit va fi luat în calcul la nivel karmic.

Devine important ca împreună să rezolvați problemele care apar la nivel cotidian și intim, fără a vă reproșa lucruri de la Adam și Eva. Contrar, înstrăinarea este posibilă datorită manifestării geloziei, a exigenței sporite și a conflictelor de proprietate. Separarea nu ar mai fi exclusă. Așadar, se vor putea construi relații armonioase și stabile numai dacă nu cedați impulsivității și instinctelor de bază.

Și voi veți primi la rândul vostru ajutor de la prieteni și suport de la susținători, dar chiar și așa, în continuare nu vă sfătuiesc să porniți pe noi direcții, cu noi proiecte, căci ele vor mânca toată energia și veți lăsa altele în urmă neterminate. Subiectivitatea percepției vă va ajuta să vă evaluați corect comportamentul propriu și al altor persoane și să nu vă împotmoliți în fleacuri.

Taur

Decanul 2 al lunii octombrie va fi mai dificil, cel puțin financiar. Se strică lucruri în casă, apar circumstanțe neprevăzute care vor necesita timp și costuri. Este important să aveți grijă pe drumuri și neatenție!

Nu ar trebui să împărtășiți ideile, părerile și planurile în acest moment. În caz contrar, se ivesc intrigi, conflicte și certuri.

De la final de săptămână, energia va fi armonioasă, iar acest lucru va permite dinamism în afaceri.

Popularitatea și cererea crescândă vă pot inspira la noi proiecte creative globale în care să vă dezvoltați talentele, individualitatea și originalitatea ideilor. Trebuie însă

să fiți mai atenți la înregistrarea obligațiilor contractuale, deoarece este posibil să nu fie redactate în favoarea voastră.

Gemeni

Săptămâna va aduce dezamăgiri, odată cu apariția unor situații destul de confuze și dificile în relațiile cu rudele și persoanele apropiate. Erorile în afaceri, poziția greșită, pot deveni motiv pentru critici și discuții. Din această cauză influența va slăbi, autoritatea va fi zdruncinată și vă veți simți foarte inconfortabil în unele situații.

Perioada de final va fi mai armonioasă și, deși unii Gemeni pot simți o anumită scădere a activității, vor fi gata pentru acțiunile cele mai decisive. Prin urmare, se vor putea rezolva probleme din trecut, veți duce la capăt sarcini, veți face achiziții ori veți restabili unele relații întrerupte cu rudele.

Veți putea consolida poziția financiară, afacerile și cariera, vă veți satisface nevoile și ambițiile. Veți petrece timp prețios alături de copii sau veți avea motive de mândrie cu ei.

Rac

Fiți diplomați și cu ochii pe celelalte persoane, pentru a evita conflictele inutile! Dacă reușiți asta, vor exista șanse de îmbunătățire a situației financiare, salariile pot crește pe viitor, veniturile din afaceri sau implementarea proiectelor creative la fel, vor avea un trend crescător.

Eforturile vor începe să dea roade, iar atunci poate veni cea mai reușită perioadă pentru carieră, când puteți începe noi proiecte, discuta probleme importante cu șefii și cu oamenii influenți. În plus, noile acorduri, parteneri și alianțe, vor permite ascensiunea voastră la un nou nivel, lucru care vă dă încredere în viitor.

Aceasta va fi și o perioadă foarte interesantă și luminoasă în viața personală a celor singuri și, datorită dispoziției romantice, puteți întâlni dragostea. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că sentimentele se pot aprinde deodat, dar vor fi instabile și pot fi uitate rapid. De asemenea, crește probabilitatea de a restabili o conexiune romantică veche, nesănătoasă.

În familie, veți încerca să faceți tot posibilul pentru a mulțumi părinților, partenerului, pentru a avea grijă de copiii și de toți cei care vă sunt dragi. Eforturile nu vor fi în zadar. Drept urmare, veți putea îmbunătăți relațiile cu ceilalți, veți găsi armonie interioară.

Leu

Vin semnale care leagă materialul de informațiile venite din eter, se pare că activitatea și visele voastre interioare devin din ce în ce mai profetice. Vă veți petrece timpul liber pentru a putea crea un proiect care se dezvoltă în timp ce dormiți sau călătorind în natură. Se îndreaptă spre voi idei noi care vă parvin prin intermediul viselor sau al percepțiilor ce nu au fost concepute inainte.

Sunteți pe punctul de a face noi schimbări care pot include aspectul vostru și modul în care alții vă percep. Utilizați acest timp prin izolare, reflecție ori studiul metafizicii. Finalizați ceea ce aveți de finalizat, pentru a face loc la ceea ce va să vină. Nu excludeți variantele și legăturile cu străinătatea, ajutați-i dezinteresat pe cei care chiar au nevoie, iar chestiunile importante la care lucrați să fie cunoscute doar de persoanele de încredere.

Fecioara

Ceea ce se va petrece săptămâna asta va fi influențat inclusiv de poziția și atitudinea voastră, precum și de inconsistența în acțiuni, de schimbarea rapidă a stării de spirit și a opiniei. Ideile noi vor excita imaginația, vă vor transporta chiar pe tărâmul fanteziei, iar partenerii trebuie să vă aducă cu picioarele pe pământ.

Dacă nu țineți cont de opiniile lor, deciziile voastre or să fie rapide și impulsive, putând duce la consecințe neplăcute, la distragerea voastră de la îndatoririle și chestiunile mai importante, în special în prima jumătate de perioadă.

În familie, vor exista o mulțime de situații care pot aduce atât rezultate pozitive, cât și dezamăgire. Tot acolo e posibilă confruntarea cu probleme karmice vechi și obligații neîndeplinite. S-ar putea să fiți nevoiți să-i ajutați pe cei dragi, să aveți grijă de rudele bolnave sau să le rezolvați voi problemele.

Balanța

Energiile dizarmonice vor influența în continuare comportamentul oamenilor, creând haos și excese de vanitate. Toate acestea vor afecta și viața voastră căci acțiunile și informațiile conflictuale vor fi confuze. Deoarece nu controlați comportamentul celorlalți oameni, trebuie să păstrați un control vigilent asupra emoțiilor voastre și să convingeți într-un mod inteligent.

În același timp, va exista o tendință de a dramatiza ceea ce se întâmplă, de a da vina pe ceilalți, iar din cauza asta dialogurile se vor tensiona. Emoțional, veți fi instabili, veți amesteca faptele cu sentimentele și veți provoca dispute inclusiv cu cei dragi, mai ales că o să vedeți doar meritele voastre, fără să vă intereseze ale lor.

Aveți în schimb talente organizatorice care vă vor ajuta să ieșiți din stagnare în zona de afaceri, să depășiți tensiuni din trecut, dar asta nu înseamnă că vă îmbogățiți acum.

Scorpion

Perioada nu e una doar cu acțiuni și rezultate pozitive, datorită lipsei de energie, de vlagă, cu consecințe asupra organismului. Unii dintre voi vor avea adesea probleme cu timpul, cu lipsa lui mai bine spus, ceea ce îi poate face să nu se simtă liberi pentru a se ocupa de planuri personale și nici în vervă să își manifeste creativitatea.

La începutul săptămânii, nu ar trebui să vă grăbiți să faceți shimbări, să apucați pe alte căi, să emiteți idei avansate în muncă și afaceri, deoarece s-ar putea dovedi prost concepute și nefuncționale. Mai curând, în prima jumătate ocupați-vă de finalizări de proiecte, de lucrări deja începute, de probleme nerezolvate.

Apoi, așteptați-vă și la evenimente care să aducă la lumină vechi chestiuni apăsătoare, cărora va trebui să le căutați soluții! Nu intrați în panică pentru că veți reuși ceva mai târziu, prin ivirea de beneficii suplimentare! Deocamdată, nu-s excluse probleme financiare, întârzieri de plăți la serviciu, contradicții pe teme de bani sau împrumuturi cu asociații, mai ales dacă vă sunt și prieteni. Ar fi mai bine să "încetiniți" și să vă odihniți.

Medical, scade riscul de accidentare, de probleme cu oasele, cu pielea, cu articulațiile și asta chiar pentru toată perioada. Este important modul de alimentație.

Săgetător

Acum, în mijlocul lunii octombrie, puteți traversa situații tensionate cu ceilalți din cauza lipsei de tact ori a aroganței. În plus, graba și dorința de a obține rezultate rapide ar putea duce la greșeli profesionale enervante în primele 3 zile.

După 17 încolo, energiile tensionate se degajă și deveniți activi pozitiv, optimiști și plini de forță, așa încât să atingeți satisfacerea ambițiilor, promovarea ideilor, realizări creative și sportive. Veți avea succes nu numai în afaceri, ci și în ceea ce privește primirea de cadouri neașteptate ,câștiguri și operațiuni de tranzacționare de succes.

La locul de muncă vi se poate oferi un loc de muncă, o funcție nouă, un nou proiect mai bine plătit, mai profitabil. Vă puteți realiza ambițiile, dorința de exprimare în fața publicului, dar asta va naște reacții ale oamenilor invidioși, concurenților, colegilor și chiar prietenilor. Ar trebui să fiți mai atenți la ceilalți, să nu vă expuneți

ego-ul și pofta de putere, deoarece este mai important acum să păstrați nepătată reputația.

Capricorn

Succesul vostru va depinde doar de cât de implicați veți fi în activitate. Planificarea nu este o distracție preferată, dar va trebui să vă gândiți cu atenție la fiecare pas pentru a atinge obiectivele în acest miez de toamnă. Dacă uitați de îndoieli și griji, toate problemele pot fi rezolvate.

Recomand nativilor să nu uite de familie în căutarea succesului în carieră! Este posibil ca rudele să aibă nevoie de ajutor care nu trebuie refuzat. Instabilitatea energiei vitale va fi dificil de controlat, iar perioadele de excitare și vervă vor fi rapid înlocuite cu perioade de pasivitate și lene. Pe tema asta, nu va fi vorba doar de cercul apropiat. Colaborarea va face relația mai strânsă și va da un sentiment de securitate.

Perioada este favorabilă îmbunătățirii condițiilor de viață, schimbând ceva, făcând casa mai confortabilă. Mulți veți gravita spre treburile casnice, comunicarea cu cei dragi, veți dori să adăugați varietate vieții obișnuite, să schimbați mediul, să vă mutați, să cumpărați lucruri noi, să faceți reparații.

Vărsător

Trebuie să fiți atenți ca să eliminați informațiile false, să nu vă bazați pe zvonuri, să nu vă încredeți în toți. Financiar, este posibilă cheltuirea semnificativă a banilor pe chestii neprevăzute sau reparații în casă.

În parteneriate, sunt posibile neînțelegeri care se pot transforma în scandaluri serioase și care amenință să rupă relațiile.

Din 16, va crește energia favorabilă, iar vechile probleme și necazuri vor dispărea în trecut. Dorința de manifestare a Ego-ul va crește, la fel și influența asupra mediului vostru. O combinație bună de circumstanțe, împreună cu ceva noroc, vă vor ajuta să scăpați de vechile probleme, de obligațiile opresive și să vă simți mai liberi. Profitați de oportunitate și alegeți acele metode de realizare a obiectivelor care vă sunt mai convenabile!

Pești

Săptămâna va avea un efect pozitiv asupra dezvoltării sferei prietenoase din relații. Dar asta nu înseamnă că sunteți gata să lăsați pe primul venit să ajungă la inima voastră. Acceptați un cerc restrâns, veți avea pretenții de la el, veți dezvolta voi filtrul de trecere a unui prag pentru noii cunoscuți sau prieteni, iar aceștia vor trebui să-și demonstreze valoarea. Un ușor disconfort în perspectivă poate fi eliminat dacă încercați să scăpați de pesimism. O atitudine optimistă privește nu numai propriul comportament, ci și mediul.

Nu încercați să refaceți lumea, să schimbați conducerea sau să vă învățați colegii cum să lucreze.! Este mai bine să vă concentrați asupra îndeplinirii exacte a atribuțiilor oficiale. Chiar dacă în echipă apar situații conflictuale, trebuie să învățați să lăsați problemele în afara pragului casei și să nu încercați să-i suprasolicitați pe cei dragi. Mai mult, săptămâna prezice o relație personală destul de stabilă pentru voi. Oricum, succesul va depinde în mare măsură de aspirația interioară și de concentrarea eforturilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
ten perfect jpeg
horoscop jpeg
piept de pui jpeg
chiriac similea dauer jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net