Jaf eșuat într-un mod comic. Un român a furat poșeta unei femei, iar apoi a căzut într-un șanț

Ultima actualizare:

Un bărbat din Argeș a încercat să jefuiască o femeie, dar s-a făcut de râs. Poliția l-a prins în scurt timp și a deschis o anchetă.

Bărbatul a fost arestat la puțin timpul după incident / foto: Pixabay
Bărbatul a fost arestat la puțin timpul după incident / foto: Pixabay

Bărbatul, care se deplasa pe bicicletă, i-a smuls geanta din mers. Dar a reușit să-și recupereze bunul pentru că hoțul s-a dezechilibrat și a căzut într-un șanț. Femeia a depus reclamaţie la poliţie, suspectul fiind identificat şi reţinut.

Incidentul caraghios a avut loc sâmbătă seară, pe raza comunei Mărăcineni

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20:30, pe drumul naţional 73, pe raza comunei argeşene Mărăcineni. Femeia mergea pe marginea drumului atunci când a fost atacată. 

După ce i-a luat geata de pe umăr, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în șanțul marginea şoselei, moment în care femeia şi-a recuperat geanta. O oră şi jumătate mai târziu, ea a reclamat la Poliţia municipiului Piteşti ce i s-a întâmplat.

„Ca urmare a sesizării, semnalmentele persoanei au fost transmise în atenţie lucrătorilor de poliţie, iar poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti au depistat bărbatul în cauză, identificat ca fiind un bărbat de 33 ani din comuna Vitomireşti, judeţul Olt, care a fost condus la sediul poliţiei pentru verificări.

Din cercetări s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Argeş.

După ce probele au fost vizualizate, bărbatul de 35 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Zece urmăriţi internaţional, prinşi în judeţul Suceava în cursul lunii august

Zece persoane date în urmărire internaţională au fost depistate, luna trecută, pe teritoriul judeţului Suceava. Printre acestea se numără un român căutat de autorităţile judiciare din Austria, suspectat de comiterea unui jaf, dar şi un alt bărbat condamnat în Italia pentru exploatarea prostituţiei, vătămare corporală şi tăinuire.

„În luna august, poliţiştii judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava au intensificat activităţile informative şi operative în vederea localizării şi identificării persoanelor urmărite în temeiul legii, în special cele faţă de care instanţele au emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea ca urmare a unor hotărâri judecătoreşti definitive.

Activităţile s-au desfăşurat şi în contextul în care în luna august dinamica cetăţenilor români care revin în ţară din străinătate este una sporită, valorificându-se toate datele şi informaţiile cu privire la persoanele urmărite. Doar în luna august 2023, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava au pus în executare 15 mandate şi sentinţe de arestare sau de executare a pedepsei. În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au identificat 10 persoane urmărite în temeiul legii la nivel internaţional”, informează, printr-un comunicat dat publicităţii duminică, Poliţia judeţeană Suceava.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
ed dwight profimedia jpg
bucuresti jpg
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net