Jaf armat la un magazin de bijuterii de lux. Indivizii au fugit pe motociclete

Ca în filme! Un magazin de bijuterii de lux din centrul Parisului a fost ținta unui jaf armat, astăzi (29 aprilie), ora locală 13.45 (14.45, ora României). Trei suspecţi au fugit, pe două motociclete negre, de la faţa locului. Prejudiciul jafului este în curs de evaluare.

Jaf armat la magazinul de bijuterii de lux Bulgari din Place Vendôme, la Paris / Foto: Freepik
Jaf armat la magazinul de bijuterii de lux Bulgari din Place Vendôme, la Paris / Foto: Freepik

Mai ceva ca într-o scenă de film. Trei bărbați înarmați au fugit pe motocicletele cu care veniseră imediat după jaful de sâmbătă, 29 aprilie, de la magazinul Bulgari, din Place Vendôme, Paris, la câteva sute de metri de sediul Ministerului Justiției. Doi dintre ei erau înarmaţi cu „arme lungi”, potrivit unei surse judiciare. De asemenea, se pare că un agent de pază a fost lovit de doi dintre hoți, care au intrat în magazinul de lux și au furat mai multe bijuterii, în timp ce al treilea a stat de pază la intrare.

Prejudiciul jafului este în curs de evaluare, însă, în urma incidentului a fost deschisă o anchetă pentru jaf armat în bandă organizată şi încredinţată brigăzii de Reprimarea Banditismului (BRB) din cadrul poliţiei Judiciare din paris, anunţă Parchetul din Paris, iar potrivit Actu17, site-ul care a relatat prima oară despre caz, scrie că este vorba de „milioane de euro”.

Imagini de la jaful armat circulă pe reţele de socializare

În înregistrări video difuzate pe reţele de socializare care par să semene cu locul jafului și care a devenit imediat viral, apar două motociclete negre impozante, staţionate pe trotuar, în faţa magazinului. Nu au fost furnizate informații despre persoane rănite.

Nu este primul incident al magazinul de bijuterii de lux Bulgari. În septembrie 2021, magazinul a avut parte de alt jaf armat, iar prejudiciul a fost estimat la zece milioane de euro. Atunci, un membru al echipei de jefuitori a fost rănit la un picior de către un poliţist. Arestat, el a fost inculpat şi încarcerat. Totodată, în iunie 2022, alţi doi suspecţi, la acea vreme în vârstă de 26 şi 37 de ani, originari din Seine-Saint-Denis,au fost arestaţi și plasaţi în detenţie provizorie.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net