Jaf armat la o bancă din Brazilia! Ostatici legați de capotele mașinilor, folosiți pe post de scut uman VIDEO

Ultima actualizare:

    Mai mulți bandiți înarmați care au comis un jaf la o bancă din orașul Araçatuba, BraziliaFoto: Twitter/Digi24
Mai mulți bandiți înarmați care au comis un jaf la o bancă din orașul Araçatuba, BraziliaFoto: Twitter/Digi24

Scene șocante în orașul Araçatuba, din Brazilia. Mai mulți bărbați înarmați au comis un jaf la o bancă din și au luat ostatici pe care i-au folosit pe post de scut uman pentru a scăpa. Martorii la jaf au reușit să filmeze cu telefonul, iar în imaginile incredibile sunt surprinse vehiculele bandiților, pe capotele cărora au fost legați ostatici. Nu se știe încă dacă au existat victime în urma acestui atac.

Mai mulți bărbați înarmați a atacat cel puțin o bancă din centrul orașului Araçatuba, la primele ore ale zilei de luni, 30 august. După jaf, banda a luat mai mulți ostatici și a înconjurat secția locală de poliție. Membrii bandelor au blocat, de asemenea, căile de acces importante în oraș, cu mai multe mașini, spune presa locală. Mai mulți rezidenți au afirmat că au auzit focuri de armă și chiar sunete de explozie.

Primarul din Araçatuba, Dilador Borges, a declarat că poliția a făcut eforturi ca să poată interveni, însă „nu i-a putut confrunta pe atacatori pentru că erau prea multe vieți în joc", scrie Digi24. Primarul a mai spus că nu știe dacă tâlharii au eliberat sau nu ostaticii, precizând că forțele de securitate preluaseră controlul asupra centrului orașului.

Borges i-a îndemnat pe cetățeni să rămână acasă, avertizând că bandiții au plasat dispozitive explozive în tot orașul. Autoritățile locale au cerut sprijinul celor centrale în această operațiune.

image
image
image
image
image
image
image png
Schengen FOTO Profimedia
gandaci de bucatarie freepik jpg
profesor acuzat abuz jpg
insula grecia jpg
FotoJet (14) jpg
curent electric jpg
europe 3483539 1280 jpg