Jaf armat la o banc─â din Brazilia! Ostatici lega╚Ťi de capotele ma╚Öinilor, folosi╚Ťi pe post de scut uman VIDEO

30 august 2021
image
Mai mul╚Ťi bandi╚Ťi ├«narma╚Ťi care au comis un jaf la o banc─â din ora╚Öul Ara├žatuba, BraziliaFoto: Twitter/Digi24

Scene ╚Öocante ├«n ora╚Öul Ara├žatuba, din Brazilia. Mai mul╚Ťi b─ârba╚Ťi ├«narma╚Ťi au comis un jaf la o banc─â din ╚Öi au luat ostatici pe care i-au folosit pe post de scut uman pentru a sc─âpa. Martorii la jaf au reu╚Öit s─â filmeze cu telefonul, iar ├«n imaginile incredibile sunt surprinse vehiculele bandi╚Ťilor, pe capotele c─ârora au fost lega╚Ťi ostatici. Nu se ╚Ötie ├«nc─â dac─â au existat victime ├«n urma acestui atac.

Mai mul╚Ťi b─ârba╚Ťi ├«narma╚Ťi a atacat cel pu╚Ťin o banc─â din centrul ora╚Öului Ara├žatuba, la primele ore ale zilei de luni, 30 august. Dup─â jaf, banda a luat mai mul╚Ťi ostatici ╚Öi a ├«nconjurat sec╚Ťia local─â de poli╚Ťie. Membrii bandelor au blocat, de asemenea, c─âile de acces importante ├«n ora╚Ö, cu mai multe ma╚Öini, spune presa local─â. Mai mul╚Ťi reziden╚Ťi au afirmat c─â au auzit focuri de arm─â ╚Öi chiar sunete de explozie.

Primarul din Ara├žatuba, Dilador Borges, a declarat c─â poli╚Ťia a f─âcut eforturi ca s─â poat─â interveni, ├«ns─â ÔÇ×nu i-a putut confrunta pe atacatori pentru c─â erau prea multe vie╚Ťi ├«n joc", scrie Digi24. Primarul a mai spus c─â nu ╚Ötie dac─â t├ólharii au eliberat sau nu ostaticii, preciz├ónd c─â for╚Ťele de securitate preluaser─â controlul asupra centrului ora╚Öului.

Borges i-a ├«ndemnat pe cet─â╚Ťeni s─â r─âm├ón─â acas─â, avertiz├ónd c─â bandi╚Ťii au plasat dispozitive explozive ├«n tot ora╚Öul. Autorit─â╚Ťile locale au cerut sprijinul celor centrale ├«n aceast─â opera╚Ťiune.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg