Jaf șocant în Sibiu! Un bărbat a fost prădat de 30.000 de euro în toaleta publică

Hoții au început să fure și în toaletele publice! Un tânăr de 18 ani din Sibiu a fost reținut după ce a profitat că un bărbat și-a lăsat nesupravegheată o borsetă într-un WC public din Sibiu și a fugit cu geanta. Prada a fost mare, peste 30000 de euro 

Autorul jafului din WC a fost reținut
Hoțul a apucat să cheltuie 8000 de euro în 48 de ore. Foto: sibiu100.ro

Pentru a face rost de „pradă”, hoții români atacă în orice loc, nimeni nu mai este în siguranță nicăieri. Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Sibiu, proaspăt venit în țară din Austria a simțit pe pielea lui acest lucru. 

Cronica unui jaf petrecut în WC 

Potrivit sibiu100.ro, incidentul a avut loc în toaleta publică de la Piața Cibin. Victima avea asupra sa nu mai puțin de 30.000 de euro, bani pe care intenționa să-i folosească pentru achiziționarea unei locuințe. Jaful s-a petrecut în jurul orei 17:00 în urmă cu câteva zile.  

Suspectul de furt a profitat de neatenția bărbatului în vârstă și a reușit să sustragă borseta pusă deoparte de bărbatul care își făcea nevoile fiziologice. Imediat după faptă hoțul a fugit printre clădirile din gară, trecând peste linii și printre vagoane și trenuri.  

Ce spun reprezentanții IPJ Sibiu 

”Din cercetările efectuate a rezultat că, la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 17,00, profitând de neatenția persoanei vătămate, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Dumbrăveni, ar fi sustras o borsetă în care se aflau 30.000 de euro, din incinta unei toalete publice, de pe raza municipiului Sibiu”, a transmis Poliția Sibiu într-un comunicat preluat de sursa citată 

Ce s-a întâmplat cu hoțul și cu paguba? 

Suspectul a fost prins la sfârșitul săptămânii iar o percheziție la domiciliul său a dus la recuperarea unei părți din suma furată, aproximativ 22.000 de euro.  

„Cu ocazia percheziției efectuate la domiciliul tânărului în cauză, polițiștii au reușit recuperarea sumei de 22.000 de euro”, a transmis ulterior Poliția Sibiu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net