Furt socant la un cazinou din România. Angajată încuiată în toaletă

Ultima actualizare:

Furt în condiții ciudate în Maramureș. Persoane necunoscute au sustrat încasările unui cazinou din localitatea Vișeu de Sus după ce au încuiat casiera într-o toaletă. Femeia a stat acolo mai multe ore, până când a venit schimbul care a eliberat-o din ciudata „închisoare”. 

Cercetări la casinoul pradat din Maramures
Polițiștii din Maramureș au descoperit bărbatul care a prădat cazinoul. Foto: emaramures.ro

Potrivit www.emaramures.ro, jaful a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un cazinou din Vişeu de Sus, de unde persoane necunoscute au sustras toate încasările. Angajata cazinoului a mers la toaletă în timpul serviciului, moment în care persoane necunoscute ar fi închis-o acolo. 

Cine a eliberat angajata cazinoului  

Femeia a fost descoperită în jurul orei 7 dimineața de către colegii săi, care veniseră să preia schimbul de la ea. Aceștia au auzit strigătele și bătăile în ușa de la toaletă și au reușit să o elibereze pe angajată. Aceasta a explicat imediat ce s-a întâmplat, iar colegii ei au sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța poliția. 

Ce spun reprezentanții IPJ Maramureș despre atac 

”În această dimineaţă, la ora 07.40, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi de către o tânără, de 21 de ani, din Săcel, angajată a unei societăţi comerciale din oraş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, persoane necunoscute ar fi închis-o în grupul sanitar, iar aceştia ar fi sustras din seiful societăţii 30.358 de lei şi 350 de euro”, a transmis Poliţia Judeţeană Maramureş într-un comunicat preluat emaramures.ro  

Sursa citată a precizat că, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale şi cei de ordine publică din Vişeu de Sus, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor, respectiv un tânăr de 21 de ani, din Vişeu de Sus.  

Suspectul de furtul din cazino a fost prins 

”În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi lipsire de libertate în mod ilegal.  

Tânărul va fi prezentat în faţa instanţei de judecată pentru dispunerea unei măsuri preventive”, a mai anunțat sursa citată. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net