Jaf comic în România! Un hoț a sunat singur la 112, după ce s-a rănit în timp ce încerca să pătrundă cu forța într-o clădire

Un bărbat din județul Dâmbovița a pus la cale jaful secolului. Acesta intenționa să intre cu forța în sediul Primăriei Glodeni (unde nici măcar nu se țin bani), spărgând geamul de la intrare cu mâinile goale. Însă, hoțul din Dâmbovița a fost nevoit să sune chiar el la 112, după ce s-a rănit grav în timpul jafului.

Hoțul a spart geamul de la intrare cu pumnul / foto: Primaria Glodeni
Hoțul a spart geamul de la intrare cu pumnul / foto: Primaria Glodeni

Încercați, pentru o clipă, să vă amintiți de toate filmele cu spargeri pe care le-ați văzut de-a lungul timpului. Ei bine, scenariile scrise la Hollywood urmau să fie depășite complet de către planul „ingenios” al unui bărbat din județul Dâmbovița, care urma să dea spargerea secolului, la Primăria Glodeni. Cu toate acestea, potrivit celor de la Digi 24, se pare că hoțul nostru nu a reușit să fugă cu banii, ci a fost nevoit să sune chiar el la autorități, dearece s-a rănit singur, extrem de grav.

Mai precis, bărbatul plănuia să intre cu forța în sediul Primăriei Glodeni și să fugă cu toți banii din clădire. Desigur, acesta a ignorat un detaliu, probabil, destul de important pentru un jaf: banii nu sunt ținuți la Primărie.

Potrivit autorităților, sumele de bani sunt depuse la Trezoreria Pucioasa, iar clădirea oricum are camere de luat vederi și alarme. În cele din urmă, hoțul din Dâmbovița nici măcar nu a ajuns în punctul de a se lovi de această dezamăgire, deoarece a fost la un pas de moarte, chiar de la începutul jafului!

Hoțul a spart geamul de la intrare cu mâna

Acesta a pierdut o cantitate mare de sânge, așa că a sunat la 112 / foto: Primăria Glodeni
Acesta a pierdut o cantitate mare de sânge, așa că a sunat la 112 / foto: Primăria Glodeni

Pentru a intra în sediul primăriei, hoțul nostru a ales o metodă mult mai „eficientă” decât vreun echipament electronic, sau orice alt fel de obiect am vedea prin filme, pentru astfel de situații. El a spart geamul de la intrare cu pumnul, fix în văzul camerelor de luat vederi. Desigur, acest gest a avut consecința unei răni grave, bărbatul suferind o tăietură adâncă la mână.

El a pierdut o cantitate mare de sânge, iar, panicat, a sunat singur la 112, pentru a se salva. Ambulanța a sosit rapid la fața locului, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Dâmbovița, unde medicii au reușit să îi salveze viața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net