Mircea Badea face praf festivalul Untold! Ce crede despre muzica lui Armin van Bureen: „Când se duce copilul și ascultă...”

Ultima actualizare:

Prezentatorul TV Mircea Badea și-a spus părerea, în cadrul emisiunii „În Gura Presei”, de duminică seară, despre momentul lui Gheboasă, de la Untold 2023. Comentariul realizatorului TV a venit în contextul în care, numeroși tineri au cântat alături de artist versuri obscene ale unei melodii care i-au și adus acestuia, la începutul carierei, notorietatea. Surprinzător, jurnalistul de la Antena 3 CNN a spus, după tot acest scandal care a apărut după prestația tânărului de la festival, că acesta nu ar trebui interzis de la evenimentele de acest gen.

mircea badea jpg

Părerea lui Badea despre momentul lui Gheboasă de la Untold

Mircea Badea a ținut să precizeze că nu are nimic cu Gheboasă. Ba mai mult de atât, prezentatorul TV nu înțelege de ce unii oameni sunt indignați de prestația acestuia, având în vedere că el este de părere că nici alți cântăreți care au performat la festival nu au avut apariții mai educative. 

Eu nu am o problemă cu ce cântă sau ce face domnul Gheboasă. Mă doare-n cot! Trap e un gen muzical – pentru mine muzica înseamnă cu totul altceva – internațional. Nu s-a inventat în România. Derivă din rap. Trap-ul este un fel de rap updatat, cumva pe steroizi. Nu am o problemă cu trapul. Există trap în orice țară civilizată. Unii spun că este horror, în timp ce alții sunt fanii trap. Pe mine mă doare-n cot!

Indignarea celor din spațiul public e că nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva. Întrebarea mea e: De ce nu se poate? Păi despre asta e vorba la festivalu’ lu’ pește! Dar când se duce copilul și ascultă Armin van Buuren, adică o aproape nesfârșită serie de sunete acute de alarmă de apartament și de vapor care solicită trecerea prin ecluză, timp de mai multe ore, e bine? Habar n-am!”, a mai spus prezentatorul TV.

Ce le transmite prezentatorul TV părinților care-și lasă copiii la Untold

Mai mult de atât, Mircea Badea este de părere că, Gheboasă nu ar trebui să fie interzis la un astfel de festival, considerând că această soluție nu ar ajuta la nimic. El consideră că părinții ar trebui să se intereseze de cine va cânta în fața copiilor lor, înainte de a le da bani de bilete.

„(…) Datoria părinților și educatorilor care acum se lamentează, este să depășească cu mult sfera lamentărilor: Vai de mine ce generație! Nici eu nu sunt un mare fan al noilor generații, dar nu sunt un mare fan nici al vechilor generații. Nu sunt nici măcar fanul meu. Prin interzicere nu rezolvi ceva, dar prin deconstruirea și prin prezentarea culturii adevărate, a muzicii autentice, îl deconstruiești pe Gheboasă, dacă te deranjează Gheboasă. Pe mine mă doare-n cot!“, a mai adăugat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net