Mircea Badea, amintire cumplită de la Bacalaureat. De ce a fost la un pas să pice examenul: „Am crezut că este o greșeală”

Ultima actualizare:

Mircea Badea, la un pas să pice examenul de Bacalaureat. Cunoscutul prezentator a povestit ce i s-a întâmplat la examenul maturității și cum era să nu promoveze. A fost la limită cu nota.

Mircea Badea, amintire cumplită de la Bacalaureat
Mircea Badea, amintire cumplită de la Bacalaureat

Mircea Badea, la un pas să pice Bacalaureatul

Elevii au aflat astăzi notele de la examenul de Bacalaureat 2023, un moment extrem de important în viața acestora. Unii s-au bucurat, alții în schimb au rămas dezămăgiți, alegând să depună contestație. Printr-o situație asemănătoare a trecut și Mircea Badea acum 30 de ani, când a susținut și el acest examen.

Prezentatorul care a absolvit Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” a povestit că a susținut BAC-ul la 5 materii, însă pe una era să o pice. Prezentatorul a spus că era foarte sigur pe munca lui, fiind ferm convins că va lua note foarte mari.

Ei biene, în timp ce la Sport a luat nota 10, mare uimirea i-a fost atunci când la Filosofie a aflat că a luat nota 7. Șocat fiind de rezultat, acesta a considerat că rezultatul nu poate fi decât o greșeală și a făcut contestație. Totuși, a rămas și mai dezamîgit când după reevaluare, nota lui scăzuse la 6, fiind astfel, la limită să pice examenul. Într-un final, media prezentatorului a fost 8,99. 

„Am dat examenul de bacalaureat la vreo cinci materii. Am dat la sport, am luat 10. Am dat la limba română și așa mai departe. Și, intelectual ce eram în mintea mea, am dat și la filosofie. Eram zece cu toții. Unii copiau, dar mie mi s-au părut subiectele ușoare. Eram pe relax. Am zis că este sub demnitatea mea să copiez. 

Eram foarte încântat de mine. M-am dus să văd rezultatele și, la filosofie, luasem… 7. Am crezut că este o greșeală. Am făcut contestație. Eu credeam că este o lucrare de nota 10. A venit rezultatul… am luat 6. Puteam să nu iau bacalaureatul practic. Eram la limită. La celelalte am luat 10 cred. Nu mai știu. Media mea la bacalaureat a fost una de mare porc pentru că luasem 6 la filosofie. Nota la bacalaureat a fost 8,99”, a povestit Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net