Ce nu a făcut niciodată Mircea Badea în relația cu Carmen Brumă! „E o boală psihică”

Mircea Badea a dezvăluit de curând, în cadrul emisiunii pe care o moderează, mai multe amănunte picante despre relația cu mama băiatului său ,Carmen Brumă. Click! îți spune ce nu au făcut cei doi niciodată de când sunt împreună.

Ce nu a făcut niciodată Mircea Badea în relația cu Carmen Brumă
Ce nu a făcut niciodată Mircea Badea în relația cu Carmen Brumă

Vedeta TV și Carmen Brumă au o relație care rezistă de peste două decenii. Moderatorul de la Antena 3 susține că există un lucru important pe care nu l-a făcut niciodată în raport cu partenera sa și viceversa.

Concret, Mircea Badea susține că nu a fost niciodată gelos. Nici partenera sa nu a fost încercată în tot acest timp de astfel de sentimente. Din punctul lui de vedere, gelozia nu are nimic în comun cu dragostea.

Mircea Badea spune că gelozia este o boală psihică 

Moderatorul a spus la TV că în cei 23 de ani de când este într-o relație cu iubita lui, Carmen Brumă, nu și-au verificat vreodată telefoanele mobile. Consideră că gelozia este o boală psihică care nu are legătură cu iubirea.

„Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorități a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. S-a trivializat această noțiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire.

Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele.

Gelozia este boala orgoliului. Toată această «poliție» pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne ferește! Mai zic unii, «Păi, tu nu-i verifici telefonul?».

Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!.”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Cum l-a cucerit Carmen Brumă pe Mircea Badea

La începutul lunii mai, Carmen Brumă ne dezvăluia care este ritualul ei zilnic de frumusețe. Cu acest prilej, partenera lui Mircea Badea dezvăluind cum l-a cucerit pe celebrul ei iubit.

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu încă din anul 1999. Nu au ajuns nici până acum la altar, dar relația lor este una cât se poate de sudată. Practic, sunt o familie în advăratul sens al cuvântului de când pe lume a venit și fiul lor, Vlăduț.

Carmen și Mircea au în comun, printre altele, pasiunea pentru sport, dar și ambiția de a arăta bine. Vedeta ne-a dezvăluit care sunt trucurile ei în materie de frumusețe și feminitate, care dau gata, garantat, orice bărbat. Nici Mircea nu a putut să-i reziste!

„Mie îmi plac foarte mult rujurile roșii, intense. Mi se pare că rujul roșu i se potrivește oricui. Există o nuanță de roșu potrivită pentru oricare femeie.

Rujul roșu e precum little black dress, trebuie să-l ai neapărat în garderobă, în trusa ta de machiaj.

Doamnelor, vă dau un pont ca să puteți să cuceriți mai ușor! Rujul roșu, îl am mereu în geantă. Mie, una, nu-mi lipsește. Nu ies din casa fără ruj roșu. Nu vă feriți de el, că nu vă face vulgare!”, ne-a dezvăluit Carmen Brumă.

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net