Mircea Badea, sacrificiul suprem. La ce vrea să renunțe pentru a boicota Austria: „Pot să fiu rău”

Ultima actualizare:

Mircea Badea s-a hotărât să boicoteze Austria, după ce această țară a blocat aderarea României la Schengen. Prezentatorul de la Antena 3 CNN a anunțat la ce va renunța.

Mircea Badea s-a hotărât. Va boicota Austria. Foto: colaj
Mircea Badea s-a hotărât. Va boicota Austria. Foto: colaj

Românii sunt furioși după ce Austria a deraiat visul Schengen. Astfel, multe persoane și-au manifestat interesul de a boicota produsele și companiile de provenință din această țară. Totuși, Mircea Badea e explicat că „boicotarea necesită efort”, iar „masele nu sunt capabile de efortul de a boicota pe bune”.

„Ăia care se duc la concedii în Austria la ski-ul lui pește prăjit, se vor duce, ăia care vor să se ducă la Viena la târgul de Crăciun, se vor duce...”, a precizat vedeta de la Antena 3 CNN.

Cunoscutul prezentator a mărturisit că el este în stare să facă un asemenea gest. „Eu chiar sunt capabil să boicotez şi sunt capabil de efort îndelungat. Pot orice. Dacă îmi propun, pot să fiu rău”, a precizat acesta în emisiunea Gura Presei.

Mircea Badea vrea să-i boicoteze pe austrieci

Mircea Badea s-a hotărât până la urmă cum să boicoteze Austria. Acesta a spus în emisiunea prezentată joi, 9 decembrie, că vrea să renunțe la energizantele pe care le iubește atât de mult, deorece acestea sunt produse de o firmă austriacă.

„Poate mă las de energizantele lui peşte. Şi aşa nu mă mai energizează deloc, beau o căldare şi mă culc liniștit la câte cisterne am băut. Îţi dai seama câţi bani le-am dat? Auzi, ştii ce? Mă las de energizantele lu’ peşte şi gata. Sigur!”, a spus Mircea Badea la de la Antena 3 CNN.

Mircea Badea vrea să renunțe la energizante. Era obsedat de ele

Recent, Mircea Badea uimise pe toată lumea atunci când dezvăluia că el nu consumă apă niciodată. În schimb, vedeta de la Antena 3 a povestit că bea băuturi energizante „cu căldarea”.

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”.

Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a relatat Mircea Badea în emisiunea sa.

Rareș Bogdan cere boicotarea firmelor austriece

Rareș Bogdan a cerut companiilor române de stat să își închidă conturile la Raiffeisen Bank și Erste, afirmând că este o obligație impusă de fiecare român, după votul Austriei împotriva aderării României la Schengen.

Europarlamentarul a făcut mai multe precizări la Antena 3 CNN privind modul în care s-a desfășurat votul de joi, 8 decembrie. Fostul prezentator TV a afirmat că Austria a avut un comportament „sfidător, revoltător, agresiv și nesimțit" la adresa României.

Astăzi împotriva intereselor României și a românilor a fost Austria. Companiile de stat din România care în momentul acesta au carduri bancare prin care rulează zeci, sute de milioane de euro lunar prin Raiffeisen și Erste, sunt obligate de către fiecare român în parte să-și închidă de la Raiffeisen și de la Erste", a afirmat Rareș Bogdan.

Pe 8 decembrie, România nu a reușit să intre în spațiul european de liberă circulație, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE. Austria a reușit să blocheze decizia favorabilă în Consiliul JAI, pentru aderarea la Schengen fiind necesară unanimitate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net