Cea mai grea perioadă din viața lui Mircea Badea: „Cum era să mor de foame”

Ultima actualizare:

Mircea Badea este fără îndoială unul dintre cei mai îndrăgiți și populari prezentatori TV din România. De ani de zile, emisiunile sale se bucură de un rating mare. Cu toate acestea, a existat o perioadă în care vedeta s-a confruntat cu mari probleme în a-și găsi un loc de muncă. 

Cea mai grea perioadă din viața lui Mircea Badea
Cea mai grea perioadă din viața lui Mircea Badea

Prezentatorul de la Antena 3 CNN a fost șomer timp de 1 an de zile. Totul s-a întâmplat în prima parte a carierei. Ajuns la vârsta de 48 de ani, Mircea Badea și-a amintit recent un episod petrecut în tinerețea lui.

Mircea Badea a fost șomer timp de 1 an

„Eu la 30 de ani, deci de ziua mea, clar eram șomer și muritor de foame. A fost horror! Am avut multe perioade cu adevărat oribile din multe puncte de vedere. Unele din motive exterioare, altele din motive interioare.

Adică aș putea, dacă aș ști să scriu și m-aş pricepe la treaba asta, aș putea să scriu niște tratate despre demonii interiori. Cum era să mor de foame și să te cunoască toată lumea? Nasol!

Vreau să spun că cercetam rubricile pe vremuri cu locuri de muncă. De altfel, pentru mine n-a fost ceva nou, pentru că eu mai murisem de foame și când făceam matinal cu doamna Teo Trandafir. Noi am vrut să ne angajăm, deci să ne luăm un al doilea serviciu.

Aveam 3 ore de matinal, cum s-ar spune mai nou, matinalul de dimineață și ne-am gândit bă, restul zilei ce facem? Să muncim dracului, să mâncăm”, a povesit Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Mircea Badea: „Am încercat în cel puțin 20 de locuri”

Moderatorul de la Antena 3 CNN a mărturisit că niciun angajator, indiferent de domeniu, nu a vrut să-l angajeze în acea perioadă, deși a încercat în cel puțin 20 de locuri.

„Și am fost și ne-am depus CV-uri pe vremea aia, de la firme auto, inclusiv la firmele de telefonie mobilă să ne angajăm la call center.

Nu ne angajau pe nicăieri, să ne înțelegem. Adică am încercat în cel puțin 20 de locuri și am ajuns și la brațele de muncă, adică la Oficiul Forțelor de Muncă, sector nu mai știu care și am depus acolo, ne-au luat ăia în evidență.

Făcusem asta și a fost un eșec total. Adică nu ne-a angajat nimeni. Ne-au chemat la câteva interviuri, dar acolo cred că nu ne-am calificat”, a completat Mircea Badea, într-o emisiunea specială difuzată la finalul anul trecut pe Antena 3 CNN.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net