Cum l-a dat gata Carmen Brumă pe Mircea Badea? Ce armă secretă a avut?„Vă dau un pont...”

#Exclusiv Click!

Carmen Brumă ne-a dezvăluit care este ritualul ei zilnic de frumusețe. Cu acest prilej, partenera lui Mircea Badea dat din casă. Nu iese niciodată nemachiată pe stradă, iar rujul roșu este nelipsit!

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu încă din anul 1999. Nu au ajuns nici până acum la altar, dar relația lor este una cât se poate de sudată. Practic, sunt o familie în advăratul sens al cuvântului de când pe lume a venit și fiul lor, Vlăduț.

 Carmen și Mircea au în comun, printre altele, pasiunea pentru sport, dar și ambiția de a arăta bine. Vedeta ne-a dezvăluit care sunt trucurile ei în materie de frumusețe și feminitate, care dau gata, garantat, orice bărbat. Nici Mircea nu a putut să-i reziste!

Cu ce l-a cucerit Carmen Brumă pe Mircea Badea? Care a fost atu-ul ei?! „Orice femeie ar trebui să știe să se machieze”

Mie îmi plac foarte mult rujurile roșii, intense. Mi se pare că rujul roșu i se potrivește oricui. Există o nuanță de roșu potrivită pentru oricare femeie.

Rujul roșu e precum little black dress, trebuie să-l ai neapărat în garderobă, în trusa ta de machiaj.

Doamnelor, vă dau un pont ca să puteți să cuceriți mai ușor! Rujul roșu, îl am mereu în geantă. Mie, una, nu-mi lipsește. Nu ies din casa fără ruj roșu. Nu vă feriți de el, că nu vă face vulgare!”, ne-a dezvăluit Carmen Brumă.

Carmen Brumă ( în vârstă de 45 de ani) este tehnician nutriționist, antrenoare de fitness și de aerobic, fiind posesoarea unei siluete de invidiat. În trecut, ea a reușit să slăbească nu mai puțin de 37 de kilograme.

Am un ritual de frumusețe. Demachiatul, cremuitul și sportul, evident, este un ritual de frumușețe, infuzie de bună dispoziție. Prima dată când mă trezesc mă spăl pe dinți, dușul, așa trebuie să facă parte și sportul și demachiatul și ce mai ai timp. Un pic de machiaj acolo prin părțile esențiale.

Orice femeie ar trebui să știe să se machieze, nu cine știe ceva elaborat. În fișa ta de post de femeie, trebuie să știi domne să te machiezi, de bază așa!” , ne-a mai spuspartenra lui Mircea Badea.

A lansat „Nu mi-e frică de 40"

Carmen a lansat, recent, un nou program de îngrijire, dedicat îndeosebi femeilor trecute de 35 de ani. „Nu mi-e frică de 40” este al şaptelea program lansat de Carmen Brumă, de zece ani de când se exprimă foarte mult pe marginea subiectului „stare de bine”. Materialul prezintă toate întrebările și provocările cu care se confruntă femeile de 40 de ani.

„Abdomenul de urgență”, „Intră în rochia de mireasă”, „Super silueta de plajă”, „Suplă și Sănătoasă în post”, „Programul 3 S - Sănătoasă, Suplă, Sătulă”, sunt celelalte titluri lansate de Carmen Brumă, care dorește, însă, acum să se adreseze mai ales femeilor trecute de 40 de ani.

Motivul pentru care Carmen Brumă și Mircea Badea nu au devenit soț și soție

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu demn de invidiat de mai bine de 20 de ani. Acum șapte ani, în 2014, au devenit părinți. Cei doi au băiețel pe nume Vlad. Despre eventuala lor nuntă s-a tot discutat în lumea mondenă, dar cei doi nu au făcut până acum pasul cel mare.

Carmen Brumă a dezvăluit faptul că a fost cerută în căsătorie de Mircea Badea acum ani buni, însă l-a refuzat.

Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, declara, în trecut, Carmen Brumă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net