Carmen Brumă, încă un program dedicat siluetei: „Nu mi-e frică de 40!”

Iarăși oferă sfaturi despre nutriţie, sport şi sănătate. Carmen Brumă (45 de ani) lansează un nou program de îngrijire, de data aceasta dedicat îndeosebi femeilor trecute de 35 de ani. Click! îți spune care sunt cele mai importante capitole ale cărții.

Carmen Brumă consideră că vârsta este şi o alegere / foto: arhiva personală
Carmen Brumă consideră că vârsta este şi o alegere / foto: arhiva personală

Din 2013 încoace, Carmen Brumă a dedicat foarte mult timp pentru a ajuta mii de femei să scape de kilograme nedorite și să se mențină în formă.

„Abdomenul de urgență", „Intră în rochia de mireasă", „Super silueta de plajă", „Suplă și Sănătoasă în post", „Programul 3 S - Sănătoasă, Suplă, Sătulă", acestea sunt celelalte titluri lansate de Carmen Brumă, care dorește acum să se adreseze mai ales femeilor trecute de 40 de ani

Carmen Brumă, pe afișul de promovare al noii cărți / foto: arhiva personală
Carmen Brumă, pe afișul de promovare al noii cărți / foto: arhiva personală

„Nu mi-e frică de 40" este al şaptelea program lansat de Carmen Brumă, de zece ani de când se exprimă foarte mult pe marginea subiectului „stare de bine”. Materialul prezintă toate întrebările și provocările cu care se confruntă femeile de 40 de ani.

Ce conține programul „Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă"

Carmen Brumă munceşte mult pentru a-şi putea menţine silueta / foto: arhiva personală
Carmen Brumă munceşte mult pentru a-şi putea menţine silueta / foto: arhiva personală

Noua carte lansată de Carmen Brumă este disponibilă și în format electronic, PDF. Din cuprinsul lucrării fac parte următoarele capitole: „Teama de vârstă", „Schimbări în corpul femeii în jurul vârstei de 40 de ani (Greutate, Risc cardiovascular, Probleme de somn, Depresie, Anxietate, Incontinenţa urinară, Uscăciune vaginală)", „Despre hormoni", „Analize pe care trebuie să le facă o femeie în jurul vârstei de 40 de ani", „Suplimente recomandate după vârsta de 35-40 de ani", „Sportul la 40 de ani", „Meniu concret pentru 6 săptămâni".

De asemenea, Carmen Brumă oferă împreună cu această noua carte şi un supliment video care cuprinde patru antrenamente diferite, ce conţin atât partea de încălzire, cât și pe cea de streatching, despre care spune că au următoarele beneficii: stimulează masa musculară și previn pierderea ei, intensifică metabolismul si stimulează arderea grăsimilor, întăresc mușchii planșeului pelvin și îmbunătățesc coordonarea, echilibrul și mobilitatea articulară. „Antrenamentele au doar 20-30 minute și pot fi făcute acasă pe termen lung", explică autoarea.

„Cine mă mai alege la vârsta asta?" Iată răspunsul oferit de Carmen Brumă

Carmen Bruma încurajează femeile să aibă mereu grijă de ele / foto: arhiva personală
Carmen Bruma încurajează femeile să aibă mereu grijă de ele / foto: arhiva personală

Carmen Brumă abordează astfel prin programul său „Nu mi-e frică de 40 by Carmen Brumă", toate temerile și întrebările cu care se confruntă femeile în această etapă importantă a vârstei. Cum să ne iubim și să ne acordăm atenția necesară de aici înainte ține doar de noi și de alegerile pe care le facem mai departe!

„Am simțit de ceva vreme că femeile care ajung în preajma vârstei de 40 de ani au nevoie de încurajări, informații structurate și soluții concrete pentru a trece cât mai bine prin această etapă a vieții. Cred cu tărie că vârsta biologică este, în parte, și alegerea ta, dacă ai grijă de interiorul și exteriorul tău în egală măsură măsură, îți stabilești corect și clar lista de priorități și acționezi în consecință.

Nu te abandona, nu te uita în spate decât pentru a-ți aminti că ai puterea să treci prin asta și nu te resemna! Cu siguranță cea mai mare temere este că «ți-a trecut timpul» și că nu mai ai suficient de mult. Și strict matematic așa e! Dar poți să-l câștigi nepierzându-l!

Acum ai maturitatea și determinarea de a duce la capăt proiecte, visuri personale la care ai renunțat pentru că nu era momentul. Ai încredere în tine indiferent de «corul de bocitoare» al majorității.

Nu pierde timpul acționând împotriva ta sau, din contra, nefăcând ceea ce e bine pentru tine. La 40 de ani e mai ușor să spui NU pentru că ai învățat să te apreciezi diferit și să recunoști ce merită cu adevărat. Și pentru că am auzit de prea multe ori întrebarea «Cine te mai alege, dragă, la vârsta asta?», iată răspunsul: «EU»".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net