Carmen Brumă a dezvăluit reţeta ideală pentru micul dejun. Toți fanii vedetei au rămas uimiți

Carmen Brumă este una dintre cele mai îndrăgite personalităţii din viaţa publică, şi, de altfel, un exemplu de urmat în ceea ce priveşte un stil de viaţă sănătos! Nu degeaba are sute de mii de urmăritori pe reţelele de socializare.

Carmen Brumă a dezvăluit reţeta ideală pentru micul dejun
Carmen Brumă a dezvăluit reţeta ideală pentru micul dejun

Carmen Brumă, rețeta ideală pentru micul dejun

Carmen Brumă este o prezenţă activă pe reţelele de socializare, acolo unde îşi împărtăşeşte din secrete celor doritori să îşi îmbunătăţească dieta. În calitate de nuriţionist şi antrenor de fitness, Carmen ştie cât de importantă este alimentaţia pe lângă antrenamentele fizice.

De multe ori ne este greu poate, să renunţăm la alimentele pe care le adorăm în favoarea celor care ştim că sunt esenţiale pentru a ne asigura nutrienţii necesari pentru o sănătate de fier. O masă sănătoasă însă, poate fi şi foarte gustoasă, iar asta ne-o arată Carmen în reţeta de pastă de sardine!

Într-un TikTok care a strâns mii de like-uri vedeta ne-a dezvăluit paşii pentru reţeta gustoasă şi perfectă pentru sănătate! Este important de ştiut că pasta de sardine este bogată în calciu, vitamina D, dar și Omega-3, dar şi o sursă bună de proteine. 

Reţeta de pastă de sardine

Ingredientele necesare pentru pasta de sardine prezentată de Carmen Brumă:

  • 200 grame de sardine din conservă
  •  două ouă fierte
  • 70 grame de unt
  • zeama de la o lămâie

Bineînţeles după cum reiese şi din denumire, fiind o pastă modul de preparare nu este deloc complicat! Tot ce trebuie să faceţi este să puneţi ingredientele la un loc într-un bol şi să le amestecaţi cu mixeul până ajungeţi la o pastă omogenă. Şi gata! preparatul poate fi servit alături de bucăţi de legume crocante precum ardeiul capia sau morcovul, cât şi întins pe pâine, după preferinţe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net