Rețeta simplă pentru slăbit! Trei sfaturi de aur oferite de Mihaela Bilic

Ultima actualizare:

Dr. Mihaela Bilic a oferit câteva sfaturi de aur pentru cei care caută o rețetă simplă pentru slăbit. În primul rând, experta vorbește despre faptul că nu este important doar să dăm jos din greutate, ci să avem un stil de viață sănătos.

Rețeta simplă pentru slăbit! Trei sfaturi de aur oferite de Mihaela Bilic
Rețeta simplă pentru slăbit! Trei sfaturi de aur oferite de Mihaela Bilic

Mihaela Bilic a explicat pe pagina sa de socializare că rețeta simplă pentru slăbit trebuie să includă proteine și multe legume. Nutriționistul explică ce e important să schimbăm în modul nostru de alimentație, dar și ce obiceiuri noi să aducem în viața noastră.

Există o mulțime de lucruri bune și obiceiuri noi pe care le putem “adopta”, nu doar pentru slăbit, ci ca stil de viață sănătos. Primul ar fi eliminarea ronțăielilor dintre mese. Faceți curățenie în programul alimentar și limitați-vă la 3 mese principale, fără nimic de ciugulit, nici dulce, nici sărat, nici migdale, nici covrigei, nici biscuiți.

Alt obiectiv: limitarea consumului de zahăr. Nu consumați niciun lichid care are calorii, nici sucuri fresh sau naturale, nici băuturi carbogazoase, nici bere sau alcool. Fructele se mănâncă ca atare, mestecate, pe post de desert sănătos. Cât despre prăjituri, o dată sau de 2 ori pe săptămână, ca premiu. 

Nu în ultimul rând ajustați dimensiunea porției și aveți grijă ca farfuria de mâncare să nu depășească dimensiunea palmelor voastre, fără posibilitate de supliment!", a scris Mihaela Bilic, pe pagina sa de Facebook.

Rețeta simplă pentru slăbit: „Învățați să umpleți farfuria cu legume!"

Totodată, nutriționistul atrage atenția că se pot pierde kilograme ușor și dacă mâncăm ciorbă sau tocăniță. Mihaela Bilic spune că esențial este să avem în farfurie o proporție consisentă de legume.

„Toată lumea slăbește cu proteine și multe legume. Indiferent că se numește salată, ciorbă sau tocăniță. Mâncarea trebuie să conțină 80% legume și 20% carne, pește, ouă sau brânză.

Învățați să umpleți farfuria cu legume, au puține calorii, apă, fibre vitamine și minerale. Iar proteinele și grăsimile sunt “condimentele” care țin de foame și dau gust.

Cu toții ne îngrășăm din paste, pizza și pâine, combinate cu grăsime. Însă vestea bună este că toți slăbim cu grătar și salată!", explică Mihaela Bilic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Horoscop saptamanal 20 26 februarie freepik jpg
netflix jfif
anvelope auto3 jpg
Vis sau realitate dr Cezar jpg
spanac care trimite e mailuri 1  sursa   Shutterstock jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock