De ce nu mai ține post Carmen Brumă! Ce trebuie să facă românii neapărat în această perioadă

#Exclusiv Click!

Carmen Brumă a renunțat în ultimii ani să mai țină posturile. Nici pe cel al Paștelui nu l-a ținut în acest an, acesta fiind de departe cel mai lung post din an și mai restrictiv.

Postul Paștelui reprezintă o piatră de încercare pentru toți credincioșii, fiind cel mai lung și cel mai aspru: 40 de zile nu se consumă carne, ouă și lactate.

 Postul reprezintă o purificare pentru organism, prin renunțarea la produsele de originie animală. Experții în nutriție spun, însă, că postul îngrașă, datorită carbohidraților consumați în exces în această perioadă.

Carmen Brumă a renunțat în ultima vreme să mai țină post. Prin urmare, vedeta ne-a mărtusit că nici pe cel al Paștelui nu l-a mai ținut.

Carmen Brumă: „Nu am mai ținut post anul acesta! Atenție la carbohidrați!”

În schimb, în anii trecuți, a realizat un program prin care a dat sfaturi cum să evităm totuși să ne îngrășăm în post.

Anul acesta nu am ținut post, dar eu am un regim, un program de post în care meniul e foarte corect alcătuit și foarte echilibrat astfel încât să nu te îngrasi după perioada de post.

Pentru că sunt foarte multe persoane care se îngrașă pentru că mănâncă foarte mulți carbohidrați și nu-și construiesc corect dozele.

Tocmai de aceeea am creat acum câțiva ani acest program de post care conține foarte multe variante de mese sănătoase și echilibrate exact așa cum trebuie,” a dezvăluit vedeta, pentru Click!

Cum și ce să mănânci, mai precis, în post ca să nu te îngrași?!

În programul „Suplă și sănătoasă by Carmen Brumă”, partenera lui Mircea Badea a oferit o serie de sfaturi prețioase și recomandări pentru persoanele care nu vor să se îngrașe în post.

Iată de ce ar trebui să țineți cont pentru a nu ieși cu multe kilograme din post:

1. Evită excesul de alimente foarte procesate, gen șnițel de post, hamburger de post, mezeluri de post, maioneză de post, care conțin cantități mari de carbohidrați simpli.

2. Mănâncă suficiente proteine vegetale din surse diferite astfel încât să ai toți aminoacizii esențiali.

3. Nu exagera cu dulciurile vegane care au creme/blaturi din nuci/caju/alune. E posibil să aibă mai multe calorii decât cele convenționale.

4. Pentru o mai bună absorbție a fierului din sursele vegetale, adăugați o sursă de vitamina C (lămâie, suc de lămâie, pătrunjel).

Carmen Brumă: „Nu cred că mergem la biserică, la Înviere”

Carmen Brumă și Mircea Badea vor sta, anul acesta, prin București de Paște. Vedeta ne-a mai dezăluit că e posibil să nu ajungă nici la la sluja de Înviere.

Paștele îl vom face pe aici pe aproape, prin împrejurimi. Nu vom pleca cu singuranță din țară. Vom fi ori acasă, ori undeva în apropierea Bucureștiului cu niște prieteni. La slujbă nu știu dacă vom ajunge, nu e tradiție să mergem în fiecare an. Depinde de ce stare avem”, ne-a mai mărturisit vedeta.

Carmen Brumă ( în vârstă de 45 de ani) este tehnician nutriționist, antrenoare de fitness și de aerobic, fiind posesoarea unei siluete de invidiat. În trecut,vedeta a reușit să slăbească nu mai puțin de 37 de kilograme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net