Senzații tari pentru Carmen Brumă în Dubai! Nu a avut stare nici în Emirate! 4 zile pline de adrenalină!

#Exclusiv Click!

Carmen Brumă (45 de ani) a fost câteva zile în Dubai și s-a bucurat din plin de adrenalină. Vedeta a vizitat și experimentat mai multe locuri superbe din Emiratele Arabe, dar a făcut acolo și mult sport pentru că oriunde merge nu renunță deloc la mișcare.

Pentru mine, în mod paradoxal poate, vacanțele cele mai relaxante sunt cele în care mă mișc mult și mai ales cele în care fac lucruri noi așa cum s-a întâmplat în scurta vacanță din Dubai”, a povestit Carmen Brumă, în exclusivitate pentru Click!

Ea a fost plecată într-un weekend prelungit în Dubai. A stat acolo 4 zile și nu a uitat de sport, ba din contră. În city break-ul din Dubai a făcut foarte multă mișcare, având o vacanță dinamică în care a mers pe platformă de sticlă la înălțime, s-a dat pe tobogan de sticlă la 220 de metri deasupra orașului, a urcat pe munții stâncoși, a parcurs trasee montane printre livezile de curmali, a condus barcă cu motor într-un peisaj de vis, a mers pentru prima dată  cu ATV-ul în deșert și a experimentat mâncare diversă, dar sănătoasă, fiind răsfățată din plin la Palazzo Versace, acolo unde s-a cazat, la hotelul preferat al vedetelor de pretutindeni. Așadar, Carmen Brumă nu poate sta departe de sport nici atunci când pleacă de acasă.

Cu cine l-a lăsat pe fiul ei

Atunci când pleacă singură de acasă doar pentru câteva zile, Carmen Brumă are un ajutor de nădejde pentru fiul ei de 8 ani, Vlăduț, care urmează să împlinească 9 ani pe data de 14 mai.  Băiatul ei și al lui Mircea Badea stă cu bunicii sau cu tatăl lui și se descurcă de minune. 

„Vlad a rămas cu tatăl lui și cu bunicii și s-a distrat. Eu am lipsit doar 4 zile, dintre care 2 au fost în weekend deci nu a fost o problemă adaptarea programului. M-am răsfățat un pic dar nu am sărit peste antrenamente”, ne-a mai povestit Carmen Brumă pentru Click!

S-a dat pe un topogan de sticlă la peste 230 de metri deasupra Dubai-ului

În prima zi a itinerariului, Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa.

La Sky Views Observatory mi-am înfruntat teama de înălțime și am mers pe o platformă de sticlă la peste 220 de metri deasupra Dubaiului. Practic, sub tălpile tale, vezi autostrăzile pe care circulă mașini. Este o senzație foarte interesantă. Bineînțeles, că totul este extrem de sigur, sticla proiectată fiind deosebit de groasă și rezistentă. Apoi am coborât pe un topogan de sticlă, denumit Glass Slide, la aceeași înălțime, văzând sub mine și în jurul meu tot orașul. Asta chiar a fost o senzație mai aparte pentru că te trec puțin niște fiori când aluneci de parcă ai fi în aer. Topoganul are doar 12 metri, așa că nu ai de ce să te temi”, declară Carmen Brumă.

A condus barca cu motor pe lacul dintre munții stâncoși

A două zi, vedeta a mers la Hatta, un loc special, la 1 oră și jumătate distanță cu mașina de Dubai, unde, între munții stâncoși, se află un lac de acumulare cu apă azurie, pe care poți face caiac sau să mergi cu barca cu motor.

M-am interesat dinainte de un loc unde să te bucuri de natură și să practici diverse sporturi, așa cum îmi place mie. Am descoperit că, la o oră și jumătate de mers cu mașina de Dubai, se află Hatta, o zonă foarte frumoasă, situată între munții stâncoși. Acolo a fost amenajat un lac de acumulare pe care poți face caiac sau să mergi cu barca cu motor. Am condus pentru prima dată o astfel de barcă. Este un loc foarte liniștit unde te poți relaxa, în mijlocul lacului, admirând natura care te înconjoară. Interesant este că aici vin foarte mulți oameni în timpul verii pentru că este o zonă mai ferită de căldura excesivă din deșert”, adaugă vedetă.

A urcat pe munții stâncoși până în vârf

După o oră de mers cu barca cu motor, Carmen Brumă a ales să facă hiking pe munții stâncoși din Hatta.

În Hatta poți face drumeții montane pe diverse grade de dificultate. Sunt opțiuni și pentru începători, care pot explora livezile cu palmieri și pomi fructiferi, dar și pentru avansați, care pot urca pe cărărui mai dificile pe munte. Eu am ales o variantă de mijloc. Am început cu un traseu printre livezile verzi, pline de pomi fructiferi, o zonă cu care localnicii se mândresc, și am urcat ulterior pe munte până în vârf, de unde am putut admira împrejurimile absolut spectaculoase. Dacă alegi să faci hiking, ai grijă să te echipezi corespunzător, să ai apă la tine, să aplici factor de protecție și să porți și haine cu factor de protecție pentru că soarele poate fi foarte puternic”, povestește Carmen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net