Mircea Badea și Carmen Brumă, vacanță de lux în Antalya! Puțini români își permit un sejur în hotelul ales de cele două vedete

Ultima actualizare:

Deja ne aflăm în a doua jumătate a lunii iulie, iar poate că vă numărați printre românii care încă nu au plecat în vacanță. Ei bine, dacă doriți ceva apropiat de casă, ce vă oferă condiții perfecte la un preț acceptabil, cu siguranță că Turcia va fi una dintre cele mai tentante opțiuni. Însă, chiar dacă, dimpotrivă, doriți o vacanță de lux, această țară vă poate satsiface dorințele! Iar Mircea Badea, Carmen Brumă, cât și fiul lor, Vlăduț, nu au ezitat să se bucure de una dintre cele mai de lux locații din Antalya!

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt în vacanță în Antalya
Mircea Badea și Carmen Brumă sunt în vacanță în Antalya

După cum puteți vedea cu doar o scurtă privire în calendar, deja am intrat și în a doua jumătate a lunii iulie! Poate că vă numărați și voi printre românii care încă nu au plecat în vacanță, în această vară. Ei bine, dacă doriți ceva apropiat de casă, ce vă poate oferi condiții ideale, la un preț acceptabil, cu siguranță că Turcia va fi una dintre cele mai tentante opțiuni de pe lista voastră. 

Însă, chiar și în cazurile în care, dimpotrivă, sunteți în căutarea unei vacanțe de lux, în care nu țineți deloc cont de buget, această țară vă poate satsiface dorințele! Iar Mircea Badea, Carmen Brumă, cât și fiul lor, Vlăduț, nu au ezitat să se bucure de una dintre cele mai de lux locații din Antalya!

Cât costă vacanța în Antalya

Cei doi formează un frumos cuplu de mai bine de 25 de ani, iar vacanța în care au plecat, în Antalya, este una de vis. Cuplul se poate bucura de o piscină uriașă, tratamente spa, un teren de tenis, o plajă privată, un bar cu tot ce își poate dori o persoană, cât și multe altele, potrivit fanatik.ro!

Mircea Badea și Carmen Brumă cunosc această locație de aproximativ 15 ani, rămânând atât de impresionați de condițiile de acolo, încât nici nu se mai uită la bani, când vine vorba de vacanță. Mai precis, frumoasa familie a celor 3 trebuie să scoată din buzunar, pentru un sejur, undeva în jur de 5.000 de euro, sau, pentru a fi mai clar, 25.459 de lei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024  Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net