„Litoralul românesc este un amestec de duhoare de diaree și parfum Hermes!” Critici dure venite din partea unui fost guvernator al Deltei

Ultima actualizare:

Dacă ați fost deja în vacanță pe litoral, poate că deja știți că prețurile la restaurante au ajuns atât de ridicate încât se află la limita absurdului. Iar, mai recent, cei de la DSP Constanța au anunțat că au descoperit bacteria Escherichia Coli (E.Coli) în apa de la Eforie Nord. Ei bine, în aceste condiții îngrijorătoare, Mălin Mușatescu, fost guvernator al Deltei Dunării, vorbește în termeni de o sinceritate dură, despre situația tragică de pe litoralul românesc.

Fostul guvernator al Deltei Dunării, declarații dure despre starea litoralului românesc
Fostul guvernator al Deltei Dunării, declarații dure despre starea litoralului românesc

Dacă vă numărați printre românii care au fost deja în vacanță pe litoral, sau, poate că doar ați urmărit știrile Click!, atunci știți deja că prețurile la restaurante au ajuns atât de ridicate încât frizează ridicolul. Iar dacă nu vreți să plătiți în jur de 100 de lei pentru cartofi prăjiți la un restaurant (tot din Eforie Nord), nici comercianții ambulanți nu mai sunt ce au fost! Un banal știulete de porumb fiert a ajuns să se vândă pe plajă cu 10 lei! Iar ceva mai recent, cei de la DSP Constanța au anunțat că s-a descoperit prezența bacteriei Escherichia Coli (E.Coli) în apa de la Eforie Nord.

Ei bine, în aceste condiții, Mălin Mușatescu, fostul guvernator al Deltei Dunării, a criticat dur starea tragică în care a ajuns litoralul românesc. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, declarația acestuia a fost făcută pe contul său de Facebook.

„Un amalgam de analfabetism și Yves Saint Laurent, de Vouiton, de Ferrari și apucături de șatră”

„Marea Neagră a ajuns o hazna, așa cum sunt plajele și hotelurile. O boschetăreală pe bani mulți, un ghiveci de prețuri de Saint Tropez, condiții de cazare de Lumea a Treia, prostituate de lux și fomiste plecate în căutarea milionarului vieții, cu 90% șanse să ajungă la produs prin Europa.

De la Vama Veche la Năvodari litoralul este o sumă de pensionari comunali cu vouchere de vacanță și tineret pesedisto-liberal cu Porsche și Maseratti. Un amalgam de E. coli, puștani hotărâți să tragă și ei dintr-un joint de împrumut și bombardieri cu SUV-uri pline de cocaină. Litoralul românesc este un amestec de duhoare de diaree împrăștiată în boscheți și parfum Hermes.

Un amalgam de analfabetism și Yves Saint Laurent, de Vouiton și latei, de Ferrari și apucături de șatră. Cum să nu intre oamenii în apă pe caniculă asta și să tragă o pishare neștiuți lângă o blondă botoxată din Făurei? Cum să nu ducă mamaia din Jina nepoțelul la căcare în val, pentru că e apă caldă și nu răcește copilu'? Cum să nu lanseze la apă bizamul tânărul tatuat din Galați, prins de geamandură, cu privirile pierdute în zare, visând la un contract de asfaltare cu Primăria din Tuzla? Pe bune?” a declarat Mălin Mutașescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net