Alertă pe litoral! Bacteria Escherichia Coli a fost descoperită într-o stațiune favorită a turiștilor

Turiștii de pe litoral au avut parte de spaima vieții lor după ce specialiștii de la DSP Constanța au anunțat că s-a despitat prezența bacteriei Escherichia Coli (E.Coli) în apa mării. Mai precis, ar fi vorba despre zona Belona, din Eforie Nord, unde descoperirea celor de la DSP a creat ceva neliniște prin rândul celor care fuseseră în apă. Din fericire, s-a anunțat că episodul a fost unul trecător, iar apa este sigură.

Problema a fost descoperită în Eforie Nord
Problema a fost descoperită în Eforie Nord

Probabil că fiecare dintre noi își poate imagina faptul că nu este deloc un sentiment plăcut să afli că fix locul în care ai fost cu doar câteva ore în urmă conține o bacterie extrem de periculoasă. Ei bine, fix prin astfel de momente au trecut turiștii de pe litoral, mai precis, de la stațiunea Eforie Nord. Acolo, conform informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, cei de la DSP Constanța au anunțat că s-a depistat prezența bacteriei Escherichia Coli (E.Coli).

Se pare că brezența acestei bacterii periculoase a fost depistată în mostre de apă prevelate din mare, mai precis, în zona Belona. Se pare că aceste valori ridicate au fost înregistrate pentru ziua de 12 iulie, adică miercurea trecută. Potrivit informațiilor publicate de către cei de la DSP Constanța, valorile ar fi ajuns până la 1305 unități în 100 ml. Dacă vă întrebați care ar fi trebuit să fie valoarea normală, ei bine, ea este de 250 unități.

Specialiștii spun că este sigur să ne scăldăm în mare

Din fericire, dacă vă temeți pentru siguranța voastră, nu aveți de ce să vă faceți griji! Conform autorităților, acest vârf ridicat de Escherichia Coli (E.Coli) este doar un episod trecător. Se are că apa mării este complet sigură pentru turiști, iar Tudorel Ene, purtătorul de cuvânt al celor de la DSP Constanța ne asigură că scăldatul este permis.

„Discutăm despre un episod pasager, restul probelor prelevate din zonă arată o calitate a apei bună, astfel că îmbăierea este permisă”, a declarat acesta, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net