Uite unde a fost Adrian Enache înainte să devină bunic! Fiica sa a fost absentă

#Exclusiv Click!

Adrian Enache (57 de ani) este un viitor bunic în mare formă! În acest weekend simpaticul artist a fost pe litoralul românesc, la Teatrul de Vară din Eforie Nord, unde a susținut un recital de zile mari. Însă....fără fiica sa, Diana (26 de ani)!

Dacă în urmă cu un an Adrian Enache făcea o echipă de nota zece, pe scenă, cu fiica sa, în sezonul estival, acum cântărețul vine singur la spectacole. Însărcinată în luna a șaptea se pare că Diana Enache a pus pentru o perioadă scurtă de timp cariera pe loc secund.

Însă chiar și așa, fără fiica lui, Adrian Enache a reușit, sâmbătă seară, să facă o atmosferă frumoasă pe scena Teatrului de Vară din Eforie Nord mai ales că spre finalul recitalului său a preferat să meargă în public, în timpul pieselor pe care le cânta, pentru a face poze cu fanii spre bucuria turiștilor care au venit să se relaxeze la mare.

Adrian Enache, viitor bunic

Fiica sa, Diana Enache trăiește o frumoasă poveste de iubire – tacită, de patru ani, cu Ionuț Vîntu, fiul lui Sorin Ovidu Vîntu, unul dintre cei mai influenți afaceriști români. Cei doi au ales să își trăiască iubirea departe de ochii curioșilor și se pare că sunt mai fericiți ca niciodată mai ales că vor deveni, peste câteva săptămâni, pentru prima dată părinți.

Anunțul cu privire la sexul bebelușului a fost făcut chiar de către Diana Enache în urmă cu câteva săptămâni printr-o medalie personalizată, pe care scria „bunicuțul rock and roll”.

„Pentru că astăzi este ziua ta, eu zic că vei primi cel mai frumos cadou de până acum, eu așa zic. Hai să te uimesc. Nu e un cont, atenție, nu e un cec, e ceva așa, de suflet și o să te las pe tine să-l deschizi. Și acum, am pulsul 180. Dacă leșin, o să dublăm, ia vezi ce scrie acolo!”, i-a spus Diana celebrului său tată la podcastul „Laivu' lu' Enache”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net