Diana îl face pe Adrian Enache «cel mai tânăr bunic rock’n roll»

Este oficial, iar familia Enache este în culmea fericirii! Solista şi vedeta de radio şi televiziune Diana Enache este însărcinată şi a anunţat acest lucru chiar de ziua tatălui ei, a celebrului Adrian Enache, în cadrul podcastului acestuia, ”Laivu’ lu’ Enache”, unde au dezvăluit şi alte detalii picante.

Podcastul lui Adrian Enache, în care Diana face mărturisiri, va fi difuzat în această seară
Podcastul lui Adrian Enache, în care Diana face mărturisiri, va fi difuzat în această seară

Ziua de 12 iunie va fi una de neuitat pentru Adrian Enache, cât şi pentru fiica lui, Diana Enache (26 de ani). Pentru că solistul îşi aniversează ziua de naştere şi împlineşte 57 de ani, iar în cadrul podcastului său, ”Laivu’ lu’ Enache” o are invitată pe fiica lui, care nu numai că i-a confirmat că este însărcinată, dar i-a făcut tatălui ei un cadou mega special. Este vorba de o medalie de suflet pe care Diana a cerut să fie inscripţionat „Cel mai tânăr bunic rock’n roll”.

Îndrăgitul artist a aflat în direct, în timpul podcastului „Laivu’ lu’ Enache”, ce va putea fi urmărit în seara aceasta de la ora 20.45, dacă va fi bunic de fetiţă sau băiat. Solista şi vedeta de la Prima TV şi Naţional Fm i-a declarat: ”m-ai crescut rezervat faţă de presă, iar aspectele care ţin de familie vreau să rămână în sânul familiei, de aceea am decis să nu comentez nimic despre sarcină. O fac aici la tine”, spune ea.

Diana şi Ionuţ sunt de 4 ani împreună

Într-adevăr, de când s-a zvonit că Diana şi Ionuţ Vîntu vor deveni părinţi, nici unul dintre cei doi nu a confirmat sarcina. Cei doi au o relaţie de peste 4 ani, dar au fost foarte discreţi. Nici acum Diana nu a dat mai multe detalii, în schimb s-a emoţionat până la lacrimi când Adrian Enache i-a făcut fiicei sale un cadou muzical: i-a cântat împreună cu celebrul acordeonist Paul Stângă, piesa „O zi cu Diana”, scrisă special pentru fiica sa în 1997, anul naşterii sale, compusă de Ion Cristinoiu pe text de Andreea Andrei.

Ionuț Vîntu și Diana formează un cuplu foarte discret
Ionuț Vîntu și Diana formează un cuplu foarte discret

Solistul a stat cu medalia la gât toată emisiunea, apoi a pus-o în decor, alături de celelalte zeci de medalii primite de-a lungul carierei sale. După ce a vorbit în premieră despre sarcină, Diana a povestit detalii despre viaţa cu un tată celebru, aşa cum este Adrian Enache: ”Când eram mică şi tata era acasă, îmi era foarte ruşine să mă audă cântând, aveam un soi de trac. Puteam să fac şi tenis de performanţă, dar eu voiam cu tine pe scenă, nu voiam bătături la mâini”.

Cei doi au mai cântat împreună melodia „Simply the best”, in memoriam Tina Turner, iar Diana a povestit cu mândrie despre concertul aniversar Adrian Enache de la Sala Palatului: ”Nu am conştientizat sută la sută ce însemnă Sala Palatului, spectacolul „Adrian din inimă Enache” a fost o experienţă inedită şi îţi mulţumesc că am păşit pe o scenă atât de mare la o vârstă atât de fragedă”, a mai povestit Diana.

Diana i-a dăruit tatălui o medalie de ziua lui
Diana i-a dăruit tatălui o medalie de ziua lui

În final, şi-a surprins tatăl, enumerându-i defectele: „Eşti coleric, vorbeşti foarte mult despre tine şi eşti foarte credul, crezi în oameni prea mult, tu ajuţi pe oricine îţi cere ajutor şi mulţi, din păcate, nu merită...”, a mai spus îndrăgita solistă, care se pregăteşte să devină mamă anul acesta.

Iubitul Dianei este fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Ionuţ Vîntu este fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, „tăticul FNI” şi fostul patron al Realitatea TV, şi mai are o soră, Ioana.

Cei doi nu au moştenit de la tatăl lor succesul în afaceri. Şi-au făcut studiile în străinătate, dar au revenit în ţară şi au apărut în public doar când au anunţat, în 2011, că au ieşit din acţionariatul Realitatea Media.

Sorin Ovidiu Vîntu este un controversat om de afaceri
Sorin Ovidiu Vîntu este un controversat om de afaceri

Şi-au încercat norocul în mai multe domenii, de la servicii medicale la restaurante şi firmă de catering.

Ionuţ a apărut, prin 2011, în producţia “Ursul”, semnată de regizorul Dan Chişu, unde juca rolul unui actor de circ pe nume “Zburătorul”.

Prin 2015, el a fost la un pas să se însoare cu iubita lui de atunci Anca, o frumoasă studentă la ASE.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net