Secretele prezentatoarei Diana Enache. Cum a ajuns fiica lui Adrian Enache să facă naveta pentru o emisiune

Pentru Diana Enache, “Totu-i fain!”. Nu doar la Prima TV, acolo unde prezintă, împreună cu Alin Pascal, o emisiune de divertisment cu acest nume, ci şi în viaţa de zi cu zi.

Diana Enache. Foto: Zoltan Lorencz
Diana Enache. Foto: Zoltan Lorencz

A debutat în televiziune şi în muzică înainte de a şti că face acest lucru. Prezenţele, alături de tatăl său, Adrian Enache, în show-urile tv au făcut-o să se simtă în elementul ei atât în platouri de televiziune, cât şi pe scenă.

Când şi cum ai debutat în televiziune?

Când aveam 3 ani, la “Ceaiul de la ora 5”, faimoasa emisiune făcută de Marina Almăşan. Apariţii am tot avut alături de tatăl meu. Şi faptul că am copilărit cu reporterii în jurul meu m-a ajutat foarte mult. Prima şi prima oară am jucat în serialul “Chiquititas”, la Kanal D. Atunci a fost primul impact serios cu tot ce înseamnă camere de luat vederi. Apoi au fost diferite proiecte de televiziune. Am fost invitată în multe emisiuni. Dar, de data aceasta, am spart gheaţa cu “Totu-i fain!”, căci am debutat în postura de prezentator tv, întrucât pe radio activam deja de trei ani.

Aşadar, care au fost primii paşi în radio?

S-a întâmplat foarte simplu. Eram la Gala Naţional FM, cântam alături de tatăl meu, iar directorul nostru tehnic de atunci, Marian Dicu, alături de Denis Ciulinaru – le voi mulţumi toată viaţa, au fost cei care mi-au deschis drumul acesta şi mi-au arătat că sunt în stare să fac acest lucru, că sunt făcută pentru asta. Au fost fascinaţi de modul meu de a comunica şi de timbrul vocal pe care îl am. Şi s-a născut “România vorbeşte”.

Cum ai fost cooptată în echipa de la Prima TV?

S-au gândit, cred, la un cuplu muzical fain, tânăr. Eu şi Alin Pascal ne cunoşteam dinainte, am mai cântat împreună.

Te rugăm să ne spui mai multe despre emisiunea voastră, “Totu-i fain!”.

“Totu-i fain!” este o emisiune tonică, cu oameni frumoşi, cu atmosferă de petrecere, pentru că suntem sătui de facturile de energie şi de alte lucruri serioase... Emisiunea este concepută astfel încât să aducă în zilele de sărbătoare ediţii speciale, aşa cum s-a întâmplat cu succes de Crăciun, de Revelion şi de Paşte. Se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, la Prima TV, iar pentru cei care nu ne prind atunci, există şi reluarea, duminica, de la ora 12.00. Suntem la primul sezon, dar ne vedem şi cu un al doilea!

Ştiu că faci naveta pentru acest show...

Aşa este, filmăm la Cluj. Prin intermediul acestei emisiuni, am descoperit mai bine acest oraş, cu toate locurile lui minunate.

Diana Enache prezintă show-ul “Totu-i fain!”,  la Prima TV,  în fiecare  sâmbătă, de la ora 16.00
Diana Enache prezintă show-ul “Totu-i fain!”, la Prima TV, în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00

În ceea ce priveşte cariera muzicală, când ţi-ai dat seama că ai moştenit acest talent şi când ai luat totul în serios?

Cântam de mică prin casă, cântam prin baie, dar mă ascundeam de tatăl meu. Mi-era ruşine să nu greşesc. Pentru prima oară când am realizat că îmi iese foarte bine şi ar trebui să iau în serios această meserie a fost când am participat la “Te cunosc de undeva!” alături de el, şi am realizat un duet după o melodie cântată de Enrique Iglesias şi Whitney Houston. Atunci am spart gheaţa şi mi-am învins e-moţiile, frica, tot.

Având în vedere că lucrezi şi în radio, şi în televiziune, şi eşti şi cântăreaţă... Cum arată o zi din viaţa ta?

Este foarte aglomerată, dar nici nu aş putea ieşi din acest ritm, pentru că mă pasionează tot ce înseamnă activitate, îmi place să mă implic în cât mai multe proiecte. Îmi place tot ce înseamnă energie... Sunt un om activ şi lucrul acesta mă defineşte, aşa mă simt bine. Eu sunt un bum de energie.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net