Diana Enache, de nerecunoscut după intervențiile estetice. Cât s-a schimbat fiica lui Adrian Enache

Ultima actualizare:

Fiica lui Adrian Enache, Diana Enache (25 ani) s-a reinventat și arată extraordinar de bine. Cu ceva timp în urmă, tânăra a suferit o transformare spectaculoasă: a slăbit, și-a schimbat coafura și și-a mărit și buzele.

Diana Enache, alături de tatăl ei, Adrian Enache, și Aurelian Temișan
Diana Enache, alături de tatăl ei, Adrian Enache, și Aurelian Temișan

Diana Enache a reușit să depășească, cu bine traumele și perioada cumplită care i-a marcat viața în iulie 2014, atunci când a fost agresată de un libanez în locuința tatălui ei din Băneasa.

Tânăra și-a schimbat total înfățișarea, după cum se vede din imaginile pe care le publică pe rețelele sociale. Diana Enache a slăbit, și-a schimbat coafura și și-a mărit și buzele. Părul și l-a tuns până la umeri și l-a mai deschis la culoare.

Mai nou însă, ea a optat și pentru un tatuaj la sprâncene, care îi scoate în evidență ochii frumoși. Acum arată așa cum își dorește. În urmă cu trei ani, nemulțumită de silueta ei, ea a topit kilogramele.

A bătut saloanele de înfrumusețare unde a făcut ședințe de criogenare pentru eliminarea grăsimii din organism și a fost atentă la ce consumă. Diana Enache a absolvit Facultatea de Drept și s-a apucat de Master în Dreptul afacerilor. Acum ea cântă alături de tatăl ei și prezintă o emisiune la postul național Fm împreună cu Denis Ciulinaru.

Diana Enache, agresată de un libanez

Diana Enache a fost agresată la 5 iulie 2014 de un libanez. Ali Riad Kannan era paznicul blocului în care locuieşte Adrian Enache. Acesta a fost găsit vinovat de tentativa de viol şi abuz, decizia fiind definitivă. Agresorul a petrecut 5 ani după gratii, iar după ce a ieșit din închisoare nu are  voie să se apropie de victimă sau de familia acesteia, la mai puțin de o sută de metri. La momentul respectiv, cântărețul era foarte fericit că instanța a făcut dreptate și l-a trimis în pușcărie pe agresorul fetei lui. Artistul vrea să uite cât mai repede de acest episod îngrozitor din viața lui și al fetei sale. Diana a primit despăgubire, în urma procesului, suma de 50 000 de euro.

Cu toate acestea, cântărețul a mărturisit că ce a suferit fiica lui este imposibil de echivalat în bani, și că suma obținută va fi folosită exclusiv pentru planurile de viitor ale Dianei: „Nu ştiu cum se vor plăti despăgubirile în solidar, pentru că nu mă interesează banii primiţi. Nicio sumă din lume n-ar compensa durerea unui părinte într-un asemenea caz. Cei 50.000 de euro îi vor administra Diana şi avocata, ele vor stabili ce vor face cu această sumă. Nu banii m-au pus să mă implic 100% în acest caz”, spunea artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net