Diana Enache, transformată total! Ce ritual de îngrijire are la 26 de ani?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Diana Enache s-a transformat total, în ultima vreme. Fiica lui Adrian Enache a moștenit talentul artistic al solistului, ca să mai vorbim de frumusețe! La 26 de ani, Diana zburdă între concerte, emisiunea pe care o pregătește la Prima TV, împreună cu Alin Pascal, și clinicile de înfrumusețare, pe care a început să le frecventeze din ce în ce mai des.

La 26 de ani, Diana, superba fiică a lui Adrian Enache, debordează de energie  și de frumusețe. Vedeta de televiziune e foarte prinsă, iar în ultima vreme are un program foarte solicitant.

Tânăra filmează la Cluj o nouă emisiune pentru Prima TV, alături de Alin Pascal, fiul Matildei Pascal Cojocărița, iar atunci când ajunge prin București mai face și câte o vizită la clinica de înfrumusețare, acolo unde beneficiază de un răsfăț ca la carte.

Deși are doar 26 de ani și un fizic de invidiat, Diana Enache respectă zilnic cu strictețe un ritual al ei de frumusețe. Așa a reușit să scape și de acnee, problemă care le dă mari bătăi de cap mai ales adolescenților.

Diana Enache: „Folosesc un gel care m-a ajutat să scap de acnee!”

După vârsta de 24 de ani, am început să țin și eu un ritual al meu de frumusețe. În fiecare dimineață, eu pun un gel pe față. Unii spun că e bine, alții că nu! Însă m-a ajutat acest gel să scap de problemele acneice pe care le-am avut.

Merg foarte mult pe hidratare în zona ochilor, în zona feței, câte un boost de vitamine, câte o mască. Sunt adepta măștilor pe vechi așa, cu iaurt, cu câte un gălbenuș de ou pentru păr. Îmi fac la salon tot felul de tratamente, dar nu exagerez.

Regim nu țin. Dar, dacă mâncăm sarmale azi, mâine clar nu mâcăm pizza, mâncăm salată. Am gena bună, dar totuși trebuie să avem grijă. E adevărat că abia după 30 de ani încep problemele. Nu am fost extremistă așa, să mănânc numai pizza sau numai burgheri. Dar, când mi-e poftă, nu-mi refuz nici o plăcere!”, ne-a dezvăluit frumoasa fiică a lui Adrian Enache.

Diana și-a schimbat total înfățișarea, în ultima vreme. Fiica lui Adrian Enache a slăbit câteva kilograme bune, și-a schimbat coafura și și-a mărit și buzele.

Agresată în scara blocului

Diana Enache a fost în centrul unui scandal imens pe 5 iulie 2014 , atunci când a fost agresată de către cetățeanul libanezul Ali Riad Kannan, în scara blocului în care locuia tatăl său, Adrian Enache. Agresorul, care era la cel moment paznicul blocului, a petrecut 5 ani după gratii, fiind găsit vinovat de tentativă de viol şi abuz. În urma procesului, Diana a primit despăgubiri în valoare de 50 000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net