VIDEO Adrian Enache, surpriză de proporții de ziua lui, din partea fiicei Diana

Ultima actualizare:

Adrian Enache a împlinit vârsta de 56 de ani, iar artistul a avut pare de o surpriză de proporții, chiar în timpul unei nunți, la care fusese invitat să cânte. În timp ce mirii dansau pe ringul de dans, orchestra s-a oprit și a început să-l felicite și să-i fredoneze ,,La mulți ani".

Solistul Adrian Enache a avut o zi de naștere de vis, căci i-a avut toți cei dragi sufletului său i-au fost aproape, inclusivfiica sa, Diana, care a strălucit precum o adevărată la celebrarea tatălui ei. Artistul a sărbătorit evenimentul pe scenă, la o nuntă, unde a fost invitat să cânte pentru invitați. Enache și-a terminat recitalul însă habar nu avea ce surpriză îi pregătise fiica sa. 

Citește și: Suma piperată cerută de Adrian Enache pe un concert alături de fiica lui, Diana!

Chiar în momentul în care mirii începuseră să se dezlănțuie pe ringul de dans, în ritmuri de muzică lăutărească, artiștii au anunțat numele sărbătoritului Adrian Enache, iar fiica sa, Diana, a adus tortul, în aplauzele celor prezenți. 

Artistul a fost de-a dreptul măgulit, în momentul în care orchestra de nuntă a început să-i cânte ,,Mulți ani trăiască" și toți invitații și-au îndreptat atenția către el, pentru a-l felicita. 

Citește și: Adrian Enache și fiica lui, în doliu! Suferința e cu atât mai mare, cu cât cei doi nu pot merge la înmormântare

Surprizele nu s-au oprit aici, pentru că Adrian Enache a primit și al doilea tort, un cadou special din partea muzicanților de la nuntă. 

Adrian Enache, despre momentul când fiica sa i-a prezentat un băiat

Adrian Enache a vorbit recent despre cum a reaționat atunci când fiica sa Diana, 26, i-a prezentat pentru prima dată un băiat. Artistul a dezvăluit ce efect a vut asupar fetei, incidentul cumplit când un bărbat de origine libaneză a încercat să o abuzeze sexual. 

,,Eu abia așteptam să-i cunosc pe băieți, dar ei se fereau de mine, nici să dea noroc nu-și permiteau. Toți prietenii ei au fost mai timizi, ea este bărbătoasă. A maturizat-o evenimentul ăla groaznic cu libanezul…s-a maturizat brusc. După aia a făcut lupte și, dacă nu-i convine ceva, să vezi cum îi bate. Are o personalitate puternică și îi trebuie un bărbat puternic. Au încercat câțiva dar văd că nu se leagă încă. Ea acum se gândește la carieră, îi place să cânte cu tati la Las Vegas, are emisiune la radio și tv.", a spus Enache. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net